Beauty 04. rujna 2012.

Suvremena Amazonka s YSL potpisom

1/19

Yves Saint Laurent žena je ponosna, hrabra i spremna na sve izazove, a upravo takav tip žene je inspirirao jesenku kolekciju Rive Gauche ove modne kuće.

Lloyd Simmonds, kreativni  make up direktor Yves Saint Laurenta objasnio je viziju za novu sezonu: “Kaki, zlatne i duboko zelene oči zrače napetošću prema putenim mat crvenim usnama. Potpis YSL.”

Zvijezda jesenskog asesoara i cijele kolekcije je Palette Couture koja ima oblik dragulja ukrašenog krokodilskim motivom i emblemom YSL. Gravirana kaki patina kao i zlatna kompaktna podloga dobar je kontrast mat i sjajnoj temi koja otkriva delikatan prah s otisnutim uzorkom.Tri skladne nijanse prilagođene su svim bojama tena. Miješajući ih, možete naglasiti obraze, te stvoriti sjajno, vama prilagođeno rumenilo. 

 | Autor:

“Ovo je alternativa rumenilu, nov način naglašavanja obraza. Dodajte tamniji ton za oblikovanje, a svjetliji na sljepoočnice, uz liniju rasta kose i na jagodice , objasnio je Simmonds. ”

Nadahnut ikonama Yves Saint Laurent modnog svemira, Rouge Pur Couture nudi Couture nadahnute boje za usne, koje se savršeno uklapaju u YSL modni statement.   Ove godine, Rouge Pur Couture prepušta se neodoljivoj mat teksturi. S ružem Rouge Pur Couture The Mats, usne su ukrašene dubokim, intenzivnim nijansama i mat sjajem. Kao umjetnik koji strastveno obožava boje, Lloyd Simmonds je kreirao 6 novih, vatrenih, baršunastih faseta crevene, od tamno crvene do boje šljive i dragog kamena granata.  “Krenuo sam od klasične crvene. Dodao sam zatim žutu, plavu i pigmente crne te stvorio paletu Couture nijansi sa sjajnim mat završetkom.”

 | Autor:

Svilenkasti iluminator tena, nešto između highlightera i podloge Dare to Glow, must have je proizvod za žene koje žele veličanstven sjaj. Pravi nomad kolekcije jesen/zima 2012/2013 lako se sprema u torbicu i prati svaku ženu, kamo god ju njezino raspoloženje povede. “Nanesite ga na gornje dijelova lica – jagodice i čelo – tamo gdje se svjetlost koncentrira. Nanesite na unutarnje kuteve očiju kako biste ih posvijetlili, kao i na Kupidov luk, kako bi vaše usne izgledale punije”  savjetuje Lloyd Simmonds.

Nijanse i cijene detaljnije pogledajte u galeriji...

Komentari 0