Beauty 13. lipnja 2012.

Sunce je u gradu zahvaljujući Guerlainu

1/10

Guerlain svake godine ljubiteljice make upa iznenadi Terracotta kolekcijom posvećenom ljetu. Preko 25 godina, kozmetičke ovisnice osvajaju bronzerima koji oduzimaju dah.

„Nije jednostavno uloviti zrake sunca u gradu... i tu Terracotta stupa na scenu. Počastite se s malo sunca, podići će Vam moral„, izjavio je kreativni direktor Guerlaina Olivier Echaudemaison.

Terracotta 2012 kolekcija reproducira efekte sunca rađenog po mjeri (tailor made suntan), stapajući svjetlosne i čestice boje. Nova kolekcija daje tenu osunčani izgled, kojeg miluju prve zrake sunca. Liniju čine pomno odabrane nijanse za plavuše i brinete. Terracotta Blush su tu za boju Vaših obraza, dok Terracotta Sun in the City bronzer obećava  nevjerojatnu blistavost.

 | Autor:

U liniji se nalazi i lagani svjetlucavi bronzer koji je idealan za prve zrake sunca. Ostaje neprimjetan na licu, ali lagano osunčana koža je privlačnija s njim nego bez njega. Guerlain kao dodatak dvama kultnim višebojnim bronzerima, u 2012. nudi i Sun Blondes 04 te Sun Brunettes 05, u izraženijim koraljnim i rozim bojama, s naglašenim brončanim nijansama i bogatijom količinom svjetlucavih čestica.

Kremasta rumenila su sedefasti koncentrat koji osvjetljava jagodične kosti, vrh obraza, dajući im senzualnu, putenu boju. Za plavuše tu je ružičasta, boja koja se prirodno pojavljuje na njihovim obrazima, dok brinete trebaju koraljnu nijansu za svoj ten. Savršeno lagane fluidne teksture, ovo rumenilo ima nekoliko asova u rukavu. Njegova finoća garantira delikatan finish, sadrži svjetlucave čestice koje daju više sjaja od bronzera i zahvaljujući svemu tome stapa se s kožom i postojano je. Nanosi se kružnim pokretima direktno na lice ili povrh Terracotta pudera, lagano tapkajući vrhovima prstiju. Pritiskom na pumpicu, dobijemo preciznu količinu za nanošenje.

Kolekciju i cijene pogledajte u galeriji...

Komentari 0