Beauty

Sunčane naočale prilagođene make upu

Vogue Eyewear, moderna marka naočala koja se voli poigravati najnovijim trendovima, nadahnuće je pronašla u revijama odjeće i modnih dodatka za proljeće-ljeto 2013. koje su obilježili suptilni prirodni tonovi: tisuće različitih nijansi oceanski plavog neba u zoru, igre svjetla i sjene u šumi, zlatne nijanse pješčanih dina...

Inspiracija najnovijim modnim trendovima urodila je novom kolekcijom Vogue Eyewear koja prenosi te iste emocije putem potpuno novog koncepta uporabe materijala, gdje iznenađujući taktilni efekti podsjećaju na teksturu postupno stopljenih najfinijih mineralnih prašaka.

 | Autor:

Ova dinamična, nježna i zabavna kolekcija donosi četiri posebno osmišljena nova modela, a ponudu obogaćuju i dva najprodavanija Vogueova modela naočala u očaravajućim tonovima kolekcije Color Breeze. Paleta svijetlih matiranih boja i sanjarskih nijansi koje kreiraju neočekivane svjetlosne efekte i mekane svilenkaste teksture predstavlja novi trend, idealan za mlade žene koje se vole poigravati svojim izgledom, a savršen je izbor i za one koje traže odvažan dizajn te nove, svježe, blistave ali i nježne boje. Sve takve djevojke i žene razveselit će ovaj povjetarac svježih novih rješenja u pastelnim tonovima od romantične nijanse Fata (vila) preko idealističke Oceano (ocean) do avanturističke Deserto (pustinja).

Dostupne u odabranim trgovinama, naočale Vogue Eyewear Color Breeze izvanredno će izgledati na romantičnim glamuroznim djevojkama i ženama. Kako biste doznali gdje možete pronaći kolekciju Vogue Eyewear Color Breeze, posjetite www.vogue-eyewear.com .

Prilika koju ne smijete propustiti i ovosezonski "must-have" modni dodatak, Color Breeze, očarat će vas iznenađujućim efektima i mekanim svilenkastim teksturama.

VO2817S

 | Autor:

Ovaj model od injektiranih najlonskih vlakana, glamuroznih suvremenih linija u kombinaciji sa zaigranim romantičnim duhom, osmišljen je za mlade žene koje se vole igrati modnim linijama, detaljima i bojama. Blag mačkasti oblik i efekti boja obogaćuju elegantne linije daškom energije, donoseći pritom iznenađujući rezultat koji ujedinjuje moderan stil i inovativne taktilne efekte. Procesom injektiranja dobivene su superiorna lakoća, udobnost i trajnost, a acetatni prednji dio u veselim bojama izražava optimizam, odlučnost i energičnost. Savršeno za žene koje se vole igrati svojim stilom te preferiraju trendovske i moderne modne dodatke.

Savjet za ljepotu

  • Ovaj je make up osobito prikladan kao večernji, ali u svečanijim prilikama i kao dnevni, jer nema isti dramatični učinak crnog sjenila.

VO2818S

 | Autor:

Jednostavan minimalistički dizajn i mačkasti oblik ključne su karakteristike ovih sunčanih naočala, čiji je svevremenski stil nadahnut prirodnom harmonijom. Detalj na ručkicama podsjeća na kretanje valova, a same su ručkice rezultat iznimno napredne tehnologije koja omogućuje vrhunsku lakoću, pristajanje i trajnost. Iznimnu ženstvenost ovog modela dodatno obogaćuje ponuda predivnih blistavih boja dubokog sjaja. Idealno za mlade žene koje njeguju ležeran, elegantan te nadasve ženstven stil, a vole zanimljive oblike i boje.

Savjet za ljepotu:

  • Vrlo istančan i elegantan make up koji će vaš pogled učiniti prodornim i odlučnim što ga čini idealnim za večernji izlazak.

VO2729S

 | Autor:

Čiste i dinamične linije definiraju suvremen stil ovog modela od injektiranih najlonskih vlakana, čiji je prednji dio nadahnut energičnim kreacijama iz 80-ih. Moderan i živopisan izgled ovih naočala savršen je za suvremenu ženu, s kojom dijeli ironičnost, odvažnost, radoznalost i upućenost u najnovije modne trendove.

Savjet za ljepotu:

  • Sa sjenilom toplih tonova ne možete pogriješiti. Izvrsno pristaje u svim prilikama, a posebno se preporučuje danju.
Photo: None

Komentari 0