Beauty

Što su pobjednice ljetne missije naučile o make upu i kakve su sve beauty tajne doznale u Avonu?

  • Posjetila sam Avonov boutique gdje se održavao trening šminkanja za pobjednice našeg projekta "ljetna missija"
  • Djevojke su osim odgovarajuće šminke, mogle saznati i koji im nakit odgovara prema tipu kože
  • "Dok se sama šminkam imam osjećaj da nisam dovoljno hrabra da nešto novo isprobam, radije bih da netko na meni pokaže što odgovara mom licu", izjavila je jedna od pobjednica Isabela Pepelko

U Avonovom boutiqueu u Zagrebu održan je trening šminkanja za djevojke koje su pobijedile na "ljetnoj missiji".  Ljetna missija je, podsjećamo, projekt miss7 u kojem su sudionice osvajale vrijedne nagrade, a pobjednice u kategoriji 'Savršen make up' osvojile su trening šminkanja u Avon boutiqueu. Tamo ih je dočekala Avonova beauty trenerica Maida Ahatović od koje su, između ostalog, naučile kako odabrati pravi puder te boju sjenila za oči i tekući ruž točno za svoj ton kože. 

 | Autor: miss7 miss7

Možda vas zanima Posjetile smo prvi Avonov boutique u Hrvatskoj - odsad možeš isprobati svu kozmetiku prije nego je naručiš Rubrika Life&style Life&style

Zlatni savjeti o šminkanju

Pobjednice su tako naučile jedno od osnovnih make up pravila: definiranje vlastitog podtona kože što ćemo podijeliti i s tobom: pogledaj na danjem svjetlu svoje ruke: ako su žile zelene, radi se o toplom podtonu, plave ili ljubičaste žile znak su hladnog podtona, a ako prevladavaju i zelene i plave riječ je o neutralnom podtonu. Prema tonu kože djevojke osim šminke mogu otkriti i koja im boja nakita odgovara. Tako npr. djevojkama toplijeg tona odgovara zlatni nakit, a djevojkama hladnijeg - srebreni. Djevojke su bile oduševljene radionicom te su rekle kako bi ovo iskustvo svakako željele ponoviti.

 | Autor: miss7 miss7 Majida Ahatović beauty trenerica u Avonu

Kako se nagrada svidjela našim dobitnicama?

Na radionici se okupilo sedam dobitnica, a evo što su nam neke od njih otkrile:

Tajana Goričan (32) 

"Čitam i pratim miss7 portal, ali i časopis. Najdraže rubrike su mi beauty i moda jer uvijek donosite zanimljive trikove. Radionica je savršena i naučit ćemo puno toga te bih zbog toga svakako voljela ponoviti ovo druženje. Gospođa Majida mi je rekla kako mi pristaju zlatne boje te se nadam kako će mi danas pomoći pronaći puder za moj tip kože."

Možda vas zanima Avon predstavlja True 5 in One Lash Genius: maskaru koja odgovara na sve želje ikad podijeljene na društvenim mrežama Rubrika Life&style Life&style

Isabela Pepelko (24)

"Na portalu miss7 inače čitam članke vezane uz modu, uvijek me zanimaju popusti i novi trendovi. Također, čitam i o make upu, pogotovo o beauty trikovima. Ova radionica mi je jako zanimljiva i puno toga sam naučila. Dosta toga već sada primjenjujem, ali znanja nikad dosta. Dok se sama šminkam imam osjećaj da nisam dovoljno hrabra da nešto novo isprobam, radije bih da netko na meni pokaže što meni odgovara na mom licu."

 | Autor: miss7 miss7

Mirna Tubić (18)

"Čitam portal miss7, a najzanimljivija mi je rubrika beauty uz koju je vezana šminka i njega lica. Radionica mi je bila jako zanimljiva i mislim da je vrlo poučna. Naučili smo neke stvari koje možda u svakodnevnom životu trebamo primjenjivati često, a ne primjenjujemo. Smatram da se iz ovih prezentacija može naučiti puno toga korisnog, posebno pravilan način šminkanja."

 | Autor: miss7 miss7

 

Photo: miss7

Komentari 0