Life&style 20. srpnja 2019.

Avon predstavlja True 5 in One Lash Genius: maskaru koja odgovara na sve želje ikad podijeljene na društvenim mrežama

Kompanija ljepote iskoristila je najsuvremenije digitalno proučavanje i umjetnu inteligenciju (AI) kako bi pročitala tisuće komentara potrošača podijeljenih preko interneta i društvenih mreža i otkrila što zaljubljenice u šminku širom svijeta žele u maskari

Genijalna maskara, iz Avona! - High res fotografije ALBUM

 | Autor:

Nebrojena količina komentara vezanih uz ljepotu i šminku svaki dan osvane na društvenim mrežama. Ali sluša li ih itko, npr. dok priprema lansiranje novog proizvoda? Kroz razvoj Genius algoritma, ekskluzivnog alata za “machine learning” i umjetnu inteligenciju stvorenog u partnerstvu sa podatkovno znanstvenom i kreativnom produkcijskom tvrtkom MediaMonks, Avon je prorešetao najveću bazu podataka o ljepoti na svijetu -- internet -- kako bi pročitao, filtrirao i obradio tisuće komentara potrošača i rangirao glavne značajke za kojima žude.

Avon ponosno predstavlja prvu maskaru koja odgovara svemu što ste najviše tražili: AvonTrue 5 in One Lash Genius maskara! Svih pet najpoželjnijih prednosti u jednoj maskari: volumen, duljina, razdvajanje, podizanje i intenzivna crna boja.

 | Autor:


„Genius algoritam omogućio nam je razvrstati ogromnu količinu sadržaja koju korisnici sami kreiraju na društvenim mrežama i razumijeti što je to što žene doista žele u maskari. Najvažnije otkriće je da potrošači zapravo ne žele birati između jedne ili druge značajke: 60,97% želi multifunkcionalnost u jednom proizvodu! Volumen i podizanje trepavica nedvojbeno su najtraženije prednosti koje zaljubljenici u ljepotu žele. Svatko traži taj prestižan i neodoljiv izgled trepavica, ali ne žele odustati niti od drugih važnih prednosti, kao što su duljina i dramatična intenzivna crna boja. I znali smo da moramo stvoriti maskaru koja će pružiti sve to, Lash Genius!“ objašnjava James Thompson, Avon CMO.

 | Autor:

Razvijena od strane Avonovog višestruko nagrađivanog znanstvenog tima, AvonTrue 5 in One Lash Genius maskara kombinira Quick Glide Gel formulu maskare prožetu crnim pigmentima za jak i dramatičan nanos i visokotehnološku Smart Control četkicu. Kratka vlakna četkice uz poseban dodatak na vrhu za najmanje trepavice u kutevima oka, brzo i ravnomjerno nanose formulu na trepavice, kako bi se postigao dramatičan višedimenzionalan volumen i produžene, razdvojene i podignute trepavice. Lash Genius također je otporna na mrlje i vodu, pa i na vrućinu i toplinu, tako da provjere u ogledalu tijekom dana stvarno više ne budu potrebne.

 | Autor:
“U toj masi podataka leže odgovori na ono što svaka osoba želi, i to je korijen našeg poslovanja. Zajedničko stvaranje s potrošačima je budućnost, a u Avonu znamo da ih nastavljamo slušati”, zaključuje Thompson.

Svoju novu genijalnu maskaru možete potražiti i isprobati u Avon Beauty butiku u Gundulićevoj 34 u Zagrebu. Sve što očekujete od svoje maskare, bez kompromisa.

Ponuda u najnovijem Avon katalogu:

AvonTrue 5 in On Lash Genius maskara, crne ili smeđe nijanse, 45,90kn

Komentari 0