Beauty

Što nikako ne pokloniti dragom ili dragoj za Valentinovo?

  • Ljubav volimo pokazivati svaki dan, no Valentinovo je prilika da se još više potrudimo
  • Iako je svaki poklon od srca dobar poklon, postoje neki koje bi bilo možda bolje preskočiti
  • Donosimo popis poklona koje nitko ne želi dobiti za Valentinovo, ali i one koji će sigurno oduševiti 

 

Valentinovo nam je blizu, a još ne znaš što pokloniti svojoj najdražoj osobi? Dobro je, na vrijeme smo se susreli da ti pomognemo oko izbora savršenog poklona. Iako će ih svaki poklon koji poklanjaš od srca razveseliti, moramo ti iskreno reći da neki pokloni baš i nisu toliko poželjni jer bi mogli poslati krivu poruku. Prvi na listi su svakako uređaji za čišćenje kućanstva. Osim ako tvoj partner ili partnerica nije opsjednut čistoćom i svaki dan priča kako sanja o novom proizvodu za čišćenje, ovim poklonom nećeš baš izmamiti puno osmjeha. Čišćenje doma većini ljudi nije zadovoljstvo nego neophodna obaveza, pa zašto im onda pokloniti nešto što će ih samo podsjetiti da imaju prašine na policama ili rublja za glačanje. 

Kada govorimo od poklonima koji šalju krivu poruku, na vrhu popisa je članstvo u teretani. Čak i ako čuješ da svakodnevno govore kako trebaju krenuti u teretanu ili općenito s vježbanjem, na njima je da naprave prvi korak. Budimo realni, članstvo u teretani neće baš reći "volim te" koliko će stvoriti neugodnu situaciju. 

Još su dva poklona koja bi bilo dobro izbjegavati jer će voljenoj osobi pokazati da je poklon čista formalnost, a ne nešto što joj daješ kao znak svoje ljubavi. Poklon kartica možda zvuči kao praktičan izbor, no poklanjanje darovne kartice osobi u koju si zaljubljena je doslovno kao da joj daješ pismo u kojem piše "nije mi se dalo previše misliti o poklonu". Ista je situacija sa šalicama ili jastucima na kojima piše "Sretno Valentinovo". Garantirano je da će već idući dan završiti na dnu ormara.

Naravno, ako je neki od ovih poklona na listi želja osobe kojoj ih poklanjaš, sve ovo možeš zaboraviti, no dobra je ideja da se generalno vodiš ovim savjetima. A sada s problema idemo na rješenje - što odabrati kao poklon koji će zasigurno izmamiti osmjeh na lice voljene osobe? Donosimo ti nekoliko ideja, a baš svaku od njih pronaći ćeš u svojoj najbližoj Bipa trgovini. Bipa je super mjesto za kupiti poklon povodom Valentinova jer imaju različite mogućnosti za NJU i NJEGA, a svaka od njih zasigurno će biti poklon koji će se pamtiti godinama. 

Pokloni za nju

Poklon s kojim nikako ne možeš pogriješiti je parfem, posebno ako već znaš kakve mirise voli tvoja djevojka ili supruga. Ljubiteljice cvjetnih nota obožavat će parfem Narciso Rodriguez fleur musc, a ako tražiš odvažniji parfem prožet ženstvenošću izaberi Chloe Nomade. Senzualnije note pronaći ćeš u parfemu Versace Crystal Noir, a s parfemom Lancome La Vie Est Belle ne možeš pogriješiti. 

 | Autor:

Poklon setovi s proizvodima koje obožava također su odličan izbor jer će u jednom paketu dobiti više poklona - situacija kojoj se svi veselimo. Ako tvoja djevojka obožava šminkanje, Noelle candy set kistova je pun pogodak, a ako je ipak nail art njezina strast, odaberi Juliana nails set za manikuru. Mekoj i njegovanoj koži nitko ne može odoljeti zato izaberi Melem set

 | Autor:

Pegla ili uvijač za kosu kao i IPL uređaj bit će iznenađenje koje će se pamtiti, a ako ne znaš koji model izabrati, tu smo da ti pomognemo. Philips pegla za kosu izravnat će i najneposlušnije uvojke, a s druge strane, BaByliss uvijač za kosu stvorit će najromantičnije valove u kosi. Philips IPL uređaj sigurno je na wish listi svake žene tako da se oko ovog poklona ne moraš puno premišljati. 

 | Autor:

Narukvice, prstenje i ogrlice također su neizostavni poklon za Dan zaljubljenih, a u Bipi ćeš pronaći velik izbor modnih dodataka. Izdvajamo Ivančica Pahor nakit za one najmaštovitije, noerror nakit za ljubiteljice klasike i Disimi torbe baš za svakoga. 

 | Autor:

Pokloni za njega

Muškarci također uživaju u finim mirisima, pa parfem kao poklon nije rezerviran samo za žene i ne treba biti. U Bipi ćeš pronaći veliku kolekciju parfema za muškarce, a kao neke od najvećih ovogodišnjih hitova svakako izdvajamo Versace Eau Fraiche, Narciso Rodriguez bleu noir, Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme i nezaobilazni Calvin Klein Obsession Night

 | Autor:

Svom suprugu ili dečku uljepšati ovaj poseban dan možeš poklonom po njegovoj mjeri. Afrodita energy set oduševit će svakog sportskog entuzijasta, a Philips One Blade aparat za brijanje ili Braun trimer za bradu osigurat će najpreciznije brijanje za tako popularni clean look. Novčanik od prirodne kože također je poklon s kojim ne možeš pogriješiti, a svi ovi i još mnogi drugi pokloni čekaju te u Bipi

 | Autor:

Photo: Unsplash

Komentari 0