Beauty

Što naše slavne cure u tridesetima koriste da im koža ostane što dulje mlada?

  • Tridesete donose prve naznake zrelosti i životne mudrosti, a s njima dolaze i prve bore 
  • Uz pravilnu njegu kože, vježbanje i pravilnu prehranu može se postići zdrav i njegovan izgled
  • Influencerice su imale priliku na „Vichy Beauty Getawayu“ na Plitvicama doznati kako usporiti starenje

Dvadesetak regionalnih influencerica imalo je priliku dva dana uživati u Plitvičkim jezerima, ali i puno naučiti o njezi kože te o tome kako (p)ostati najbolja verzija sebe. Kroz svakodnevne poslovne izazove, televizijska voditeljica Iva Šulentić, model Iva Šarić, glazbenica Zsa Zsa i influencerice i blogerice Dona Lugonja, Ana Karađole, Martina Boščić, Ivana Đaković i Matea Senjak izložene su stresu, manjku sna, ali i agresivnim vanjskim utjecajima i zagađenju. Tu je i faktor godina – iako tridesete donose prve naznake zrelosti i životne mudrosti, s njima dolaze i prve bore kao podsjetnik na prolaznost vremena.

 | Autor: Četvrto desetljeće života stoga je idealno vrijeme da se koži posveti više pažnje i uz pravu njegu postigne blistavo i zaglađeno lice sa što manje vidljivih bora. Stoga su Vichyjevi stručnjaci okupljenim influencericama na Plitvicama demonstrirali kako uz njegu kože, vježbanje i pravilnu prehranu postići zdrav i njegovan izgled te su naglasak stavili na neopterećen i graciozan pristup starenju.

 | Autor:

Upravo je Vichy Slow Âge linija predviđena za aktivne žene koje žele što duže zadržati mladenački izgled kože, usporiti prve znakove starenja i odložiti pojavu prvih bora. Što ova linija sadržava da ima takvo djelovanje?

 | Autor:
Dnevnu kremu koja kožu čini snažnijom i hidriratiziranom uz mlađi izgled i blistav zdravi sjaj, a dolazi u dvije teksture – za normalnu do mješovitu kožu (SPF 25) i suhu kožu (SPF 30). Noćnu gel-kremu odlikuje jedinstveno 2u1 djelovanje, pa ju je moguće koristiti kao noćnu kremu koja osvježava i obnavlja kožu, ali i kao masku koja kožu obogaćuje kisikom. Tu je i ciljana njega za područje oko očiju, koja pomaže u smanjivanju natečenosti, tamnih podočnjaka i sitnih bora, pružajući tako zdraviji i mlađi izgled.

 | Autor:

 

Photo: None

Komentari 0