Beauty
Kosa

SPF u sticku odličan je način ponovnog nanošenja zaštite od sunca - ovih 5 svakako vrijedi isprobati

  • Postoji mnogo praktičnih načina na koje možemo nanijeti SPF, posebno na lice, a među njima ističu se SPF proizvodi u sticku
  • Odličan su izbor kod ponovnog nanošenja tijekom dana, a mogu se nositi i preko šminke
  • Izdvojile smo pet SPF-ova u sticku koje ovog ljeta možemo isprobati!

Zaštita kože od štetnih UV zraka koje mogu dovesti do raznih oštećenja kože prioritet je u skincareu tijekom cijele godine, a posebno ljeti, kad je sunce najjače. I dok tražimo najbolje opcije kako zaštiti kožu tijekom dana pomoću krema, losiona i sprejeva sa SPF zaštitom, u učinkovite i praktične proizvode koji štite našu kožu svakako možemo ubrojiti i SPF stickove.

SPF u sticku | Autor: Instagram @marina_torres Instagram @marina_torres Foto: Instagram @marina_torres. SPF u sticku

SPF u sticku uvelike olakšava ponovno nanošenje SPF zaštite tijekom dana te se može nanijeti i preko šminke, a odličan su izbor i za putovanja zbog većinom malih i kompaktnih pakiranja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Supergoop! (@supergoop)

I dok ujutro ili prvi put u danu kad stavljamo SPF, možemo nanijeti kremu sa zaštitnim faktorom, tijekom dana za reaplikaciju možemo se poslužiti SPF-om u sticku, a posebno će nam dobro poslužiti za manja područja gdje trebamo nanijeti SPF, poput ušiju, nosa ili čeljusti.

SPF u sticku | Autor: Cult Beauty Cult Beauty Foto: Cult Beauty. SPF u sticku

Možda vas zanima Znaš li zašto je važno koristiti proizvode za zaštitu od sunca s prirodnim mineralnim filtrima? Rubrika Beauty Beauty

SPF u sticku | Autor: Instagram @ermel.nda Instagram @ermel.nda Foto: Instagram @ermel.nda. SPF u sticku

Brojni SPF stickovi sadrže i hranjive sastojke poput jojobe, ceramida, vitamina C i hijaluronske kiseline u svojim formulama te dodatno njeguju kože, a postoje i oni pogodni za osjetljivu te kožu sklonu aknama. 

U nastavku donosimo nekoliko prijedloga SPF-ova u sticku!

Shiseido Clear Suncare Stick SPF 50+

Superiorna zaštita spojena je s praktičnim formatom u Shiseidovom Clear Suncare SPF50+ sticku. Temeljena na posebnoj SynchoShield tehnologiji brenda, inovativni stick za zaštitu od sunca širokog spektra u dodiru s vodom, znojem i vrućinom stvara još jaču zaštitu od sunca tijekom dana.

Formula bogata antioksidansima kožu štiti od opeklina, preuranjenog starenja, tamnih mrlja i bora koje mogu biti izazvane sunčevim zrakama. Ovaj nemasni stick  može se nanijeti ispod ili na šminku, za besprijekornu zaštitu kože.

SPF u sticku | Autor: Cult Beauty Cult Beauty Foto: cultbeauty.com. Shiseido, Clear Suncare stick SPF50+, (31,60 eur)

Supergoop! Glow Stick SPF50 

Mali i praktičan uljni SPF stick iz Supergoopa idealan je za sve koji koži lica, vrata i ramena žele dati blistavi, prirodan sjaj i pružiti adekvatnu zaštitu te će najbolje odgovarati suhom i mješovitom tipu kože, koje će hidratizirati.

SPF u sticku | Autor: Cult Beauty Cult Beauty Foto: cultbeauty.com. Supergoop! Glow stick SPF50, (24,80 eur)

CeraVe Mineral SPF u sticku

Ovaj mineralni CeraVe SPF u sticku reflektira UVA/UVB zrake kako bi pomogao zaštititi kožu, a formuliran je s posebnom InVisibleZincTM tehnologijom, mikročesticama cinkovog oksida koje se lako šire i ne ostavljaju bijeli trag. Praktično pakiranje idealno je za putovanja i korištenje za cijelu obitelj. Nježna formula ne sadrži ulje i mirise te je nekomedogena, otporna na vodu i prikladna i za osjetljivu kožu.

SPF u sticku | Autor: Amazon Amazon Foto: Amazon. CeraVe Mineral SPF stick, (9,07eur)

La Roche-Posay  Anthelios XL SPF50+ stick

Namijenjen osjetljivim područjima koja su često i previše izložena sunčevim zrakama, poput nosa, usana, ušiju, madeža i područja oko očiju, La Roche-Posay Anthelios XL SPF50+ stick pruža zaštitu širokog spektra koja štiti od UVA i UVB zraka. Sadrži i hidratantnu termalnu izvorsku vodu, a formula nema parabene ni mirise te se može koristiti i na najosjetljivijoj koži.

SPF u sticku | Autor: feelunique.com feelunique.com Foto: feelunique.com La Roche-Posay, Anthelios XL SPF50+ stick, (14,62 eur)

Sisley Paris tonirani SPF50+ stick 

Sisley Paris SPF 50+ stick sadrži visoku koncentraciju antioksidansa i hranjivih skincare sastojaka, kao i onih koji se bore protiv slobodnih radikala, poput vitamina E i mangovog maslaca. Otporan je na vodu i znoj, a bež nijansa lako će se upiti u kožu zahvaljujući mekoj teksturi.

SPF u sticku | Autor: net-a-porter net-a-porter Foto: net-a-porter. Sisley Super Stick Solaire Teinte, tonirani SPF stick, (82,00 eur)

Lyma krema i serum za lice Možda vas zanima Vrijedi li ovaj serum 570 eura? 30.000 ljudi koji su u jednom danu ušli na listu čekanja kažu da vrijedi... Rubrika Beauty Beauty
Photo: Shutterstock

Komentari 0