Beauty 15. veljače 2013.

Sofisticiran make up s trobojnim usnama

Courtesy of Estée Lauder.

Tom Pecheux, kreativni direktor kuće Estee Lauder, još je jednom udružio snage s Derekom Lamom i kreirao nezaboravan look za njegovu kolekciju za jesen 2013.

 | Autor: Courtesy of Estée Lauder Courtesy of Estée Lauder

"Make up koji sam kreirao je sofisticiran, minimalistički, urban i pomalo hipijevski te odražava raspoloženje, teksture i boje kolekcije Dereka Lama", izjavio je Tom Pecheux.

Poznati vizažist ističe kako je make up suptilan, senzualan, ali ne i kompliciran te da je iznimno topao pošto je inspiriran interijerima Zapadne obale.

 | Autor: Courtesy of Estée Lauder Courtesy of Estée Lauder

Kako postići look?

Ovaj look je više igra tekstura, nego boja. "Koža je veoma svježa i prozračna - odlična kombinacija mat i sjaja s fokusom na očima i usnama", objašnjava Tom i dodaje: "Koristeći nova Estee Lauder Pure Color Instant Intense EyeShadow trio sjenila, kreirao sam zraku svjetlosti koristeći hladne, nude, metalik nijanse na sredini kapka, od trepavica do obrva i nanoseći ih prstom."

 | Autor: Courtesy of Estée Lauder Courtesy of Estée Lauder

Mat usnice našminkao je pomoću kista, kojim je samo obrubio usne te prsta kojim je natapkao boju. Ove usne imaju tri teksture: "Miješao sam novi Pure color Vidid Shine ruž u burnished Bronze s novim Pure Color High Intensity Lip Lacquerom u Electric Wine te dodao malo crnog sjenila u nijansi Sinister."

Komentari 0