Beauty

Smreka zdravlja s Pulse Shake ukrasima

Ho, ho, ho najljepše doba godine je pred nama. A ujedno i najhladniji. S puno viroza... Ah da, s puuuno prehlada i crvenih Rudolf nosevima. Ali ti Rudolfovi nosevi neće stići dalje od njegovog kreveta, ako Rudolf ne učini nešto za svoje tijelo. Koje su naše želje? Koji su nam darovi za 12 mjeseci? Što ako ste kutiju zdravlja poklonili sebi i nekome koga volite? Što ako su naši Pulse Shake sokovi također bili na vašem popisu blagdanskih poklona? 

Smreka zdravlja puna Pulse Shake ukrasa 

Prosinac je mjesec radosti. Tople dekice, božićna glazba i miris cimeta. Svi želimo darivati i biti darivani. Učinite nešto malo drugačije ove godine. Naš prijedlog su Pulse Shake sokovi, Living Juice Blend, Detox & Cleanser Blend i Proteins & Omega Smoothie. Zašto bi oni bili vaš idealan poklon? Pobrinuli smo se da budemo s vama tijekom cijelog dana, trudeći se da zbog nas budete zdraviji, sretniji i puni energije. 

 | Autor:

Living Juice Blend je prirodni antioksidans pun vitamina C iz liofilizirane acerole koji se bori protiv umora i iscrpljenosti, podržavajući vaš imunitet. Protiv virusa i prehlada se bori voćem i povrćem, opskrbljujući tijelo vitaminima, mineralima, vlaknima i drugim fitonutrijentima iz voća i povrća na način kako priroda nalaže. Sastojci Living Juice Blenda su: liofilizirani prah ploda maline, liofilizirani prah ploda acerole (sadrži prirodni vitamin C), liofilizirani prah korijena celera, liofilizirani prah korijena đumbira, liofilizirani prah korijena cikle i prah liofiliziranog ploda jabuke. 

Detox & Cleanser Blend prirodni je biljno-voćni prah, čistač našeg organizma, dodatak prehrani koji sadrži voće, koprivu, kaktus (indijsku smokvu) i noni. Doprinosi održavanju tjelesne mase i pridonosi čišćenju organizma. Ako osjećate da ste preopterećeni, umorni, da ne možete zadržati koncentraciju, vrijeme je za čišćenje i detoksikaciju uz pomoć našeg soka. Sastojci Detox & Cleanser Blend su: prah liofilizirane jabuke, prah liofiliziranog ploda ananasa, ekstrakt lista koprive, prah ploda jabuke, ekstrakt ploda zelene šljive, prah ploda indijske smokve i prah ploda nonija. 

Proteins & Omega Smoothie je biljni prah s proteinima graška, konoplje, banane i chia sjemenki. Izvrstan za doručak, večeru ili međuobrok, bogat omega 3 masnim kiselinama i vlaknima. Doprinosi rastu i održavanju mišićne mase. Konoplja je snažan prirodni izvor proteina i vlakana, jedan od rijetkih izvora cjelovitih proteina. Sadrži svih devet esencijalnih aminokiselina koje su nam potrebne u prehrani. Protein konoplje obogaćen je omega kiselinama iz sjemenki te vitaminima i mineralima iz voća i povrća kako bi hranio svaku stanicu u tijelu. Proteini doprinose rastu i održavanju mišićne mase te održavanju normalnih kostiju. Sastojci Proteins & Omega Smoothia su: proteini liofiliziranog graška, proteini konoplje, prah zelene banane, chia sjemenke, kokosovo brašno i prah vanilije. 

Zablistajte s nama u novoj godini

Zamotajte naše Pulse Shake sokove u sjajne novogodišnje ukrasne papire, neka naše boje zasjaju na vašem drvcu želja. Neka vas prati puno sreće i zdravlja i što manje briga i hladnih noseva. Neka crvena bude vaša jedina haljina u novogodišnjoj noći, a prva želja kada sat otkuca 00:00 neka vam bude sretna i zdrava 2024. godina. I naravno, neka naš Living Juice sok bude crven od veselja, koji će vam pomoći da ostvarite svoje želje. Zdravlje nije sve, ali bez zdravlja sve je ništa. 

 | Autor:

Photo: Instagram @lela.design

Komentari 0