Beauty

Šljokice i sjaj za jesen u trendu

S dolaskom zime sve češće inspiraciju pronalazimo u svjetlucavim zimskim pahuljama, kuglicama za bor i sličnim dekoracijama, a kuća Chanel je cijelu kolekciju posvetila upravo svjetlucavom make upu koji je veliki hit ove sezone.

Shimmeri, sedefasta sjenila i lakovi sa šljokicama naprosto ne smiju izostati iz vaše kozmetičke torbice ukoliko želite biti u trendu. Zlatne, crvene i nude nijanse se lako kombiniraju i na svakom licu ističu najljepše crte, a upravo te boje je kreativni direktor kuće Chanel, Peter Philips, odabrao kao osnovu ove trendovske kolekcije inspirirane ne samo predblagdanskim vremenom, nego i čuvenim nakitom kuće Chanel.

Lice

Mnoge žene zaziru od korištenja svjetlucavih pudera, zbog sjaja koji ističe nepravilnosti. Tajna se krije u korištenju proizvoda sa sitnim česticama koje na licu djeluju gotovo neprimjetno, ali i dalje daju onaj "sjaj iznutra" kojeg sve žene žele postići. Za svakodnevno osvježavanje make upa, odaberite puder u prahu sa sitnim svjetlucavim česticama, a nešto vještije žene mogu odabrati sjajni puder u kamenu kojim će naglasiti jagodice.

 | Autor:

Usne

Čak i ako preferirate mat make up. Sjajnim usnicama je teško odoljeti. Sjajila su uvijek pri samom vrhu popisa najomiljenijih proizvoda svake žene, a varijante u kojima dolaze su nebrojene. Možete odabrati klasične šljokice ili pak ruž koji ostavlja dojam lakiranih usana. Preferirate li ruževe, u novoj Chanel kolekciji mjesto je pronašla popularna Rouge Allure linija obogaćena svjetlucavim česticama koje ne djeluju napadno te se mogu nositi tijekom cijeloga dana.

 | Autor:

Oči

Večernji izlazak je nezamisliv bez smokey look-a, a ove sezone neka bude u kombinaciji crne i zlatne boje. Zlatna boja lijepo izgleda i tijekom dana, a nanesete li je uz unutarnji rub oka vizualno ćete otvoriti oko i učiniti pogled odmornim. Za svakodnevne prigode možete odabrati i svjetlucava smeđa sjenila koja dobro izgledaju u kombinaciji s crvenim ružem, ali i u trendovskim monokromatskim lookovima. Težite li prema monokromatskom looku, uz smeđe sjenilo kombinirajte sjajilo u zlatnoj boji.

 | Autor:

Nokti

Ove sezone sve se vrti oko šljokica! Holo, duochrome, metalik ili flake lakovi su hit sezone koji ne smijete propustiti. Trend je počeo s Chanelovim Paradoxalom prošlog proljeća, a ove zime umjesto mračnih nijansi, nosi se blagdanska crvena boja. Crvena boja uvijek djeluje profinjeno i elegantno, a dozu glamura donose šljokice koje se diskretno presijavaju. 

Photo: None

Komentari 0