Beauty
Sisley mirisi

Sisley je predstavio novu kolekciju od šest uniseks mirisa 'Les Eaux Rêvées'

  • S novom kolekcijom Les Eaux Rêvées, francuski brand Sisley lansirao je šest novih uniseks mirisa 
  • Kolekcija ima za cilj spojiti inspiraciju više generacija obitelji d'Ornano, osnivača Sisleya 
  • Mirisi su predstavljeni u elegantnim, prozirnim bočicama sa skulpturalnim čepom

Francuski brand Sisley predstavio je šest novih uniseks mirisa. L'Eau Rêvée d'Aria, L'Eau Rêvée d'Eliya, L'Eau Rêvée d'Isa, L'Eau Rêvée d'Ikar, L'Eau Rêvée d'Alma and L'Eau Rêvée d'Hubert. Mirisi su predstavljeni u elegantnim, prozirnim bočicama sa skulpturalnim poklopcima koje je kreirao poljski kipar Bronislaw Krzystof. Potonji je u prošlosti već kreirao umjetničke poklopce za njihove mirise Eau du Soir i Soir de Lune. Umjetnica Elzbieta Radziwill dizajnirala je vanjsko pakiranje novih mirisa.

 | Autor: Pr Pr

Možda vas zanima Idealan parfem za Valentinovo, prema horoskopskom znaku: što nositi (ili dobiti za poklon)? Rubrika Beauty Beauty

Mirisom L'Eau Rêvée d'Aria brend želi utjeloviti francuski krajolik prepun livada, rijeka i jezerca. Kreacija počinje živahnom, pikantnom kombinacijom bergamota, mandarine i finog đumbira. U srcu se razvija simbioza osmantusa, voćnog crnog ribiza i aromatičnog muškatnog oraščića. Miris je zaokružen slatkom i toplom vanilijom, baršunastim benzoinom i zemljanim notama pačulija.

 | Autor: Pr Pr

Topli cvjetni parfem L'Eau Rêvée d'Eliya trebao bi prenijeti tropsku ležernu atmosferu. Kreacija počinje iskričavom gornjom notom bergamota, limuna i egzotičnog cvijeća, koja se u srcu pretvara u cvjetnu kombinaciju jasmina, tuberoze i ljubičice. Kompozicija se zatvara toplim i drvenastim notama cedra, ambrete i pačulija.

 | Autor: Pr Pr

S L'Eau Rêvée d'Isa brand želi predstaviti dubinu i lakoću zavodljivosti, odajući miris svježeg jasmina na suncu. Dok se kompozicija otvara svježim notama bergamota i papra, u srcu se stapaju vodeni jasmin, zeleni čaj i ruža. Hrastova mahovina i zemljani mošus zaokružuju kreaciju, a pačuli pruža dugotrajno mirisno iskustvo.

Sljedeći miris u seriji, L'Eau Rêvée d'Ikar, trebao bi odisati osjećajem slobode i avanture. Inspirirana suncem i krajolicima Korzike, kompozicija započinje svježom simbiozom limuna, gorke naranče i geranija. Srce predstavlja nježnu kombinaciju lentiska, irisa i trske. Miris je zaokružen snažnim toplo-zemljanim notama vetivera, cistusa i sandalovine.

Svježa vodena kompozicija mirisa L'Eau Rêvée d'Alma sastoji se od svježe i aromatične gornje note bergamota, kardamoma i bosiljka, koja je u srcu nadopunjena harmoničnim akordom vodenog irisa, ruže i jasmina. Vetiver, pačuli i cedar čine donje note i na kraju daju mirisu stabilnost i dubinu.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

L'Eau Rêvée d'Hubert karakterizira iskričava nota geranija. Započinje osvježavajućim notama shisa, buchua i akorda mente. Srce odiše zemljanim zelenim notama egipatske ruže geranija, cedrovine i papirusa, te prelazi u toplu drvenastu baznu notu pačulija, ambroksa i hrastove mahovine.

Možda vas zanima 4711 Floral Collection Lily of the Valley: Odavanje počasti klasicima parfemske umjetnosti Rubrika Life&style Life&style
Photo: Pr

Komentari 0