Beauty

Sharon i Claudia oduzimaju dah svojom ljepotom

Listajući modne magazine i portale, nerijetko susretnemo članke o zvijezdama koje su pretjerale s estetskim operacijama ili pak botoksom, ali postoje i dame koje iz godine u godinu izgledaju sve bolje. Među njima su Sharon Stone i Claudia Schiffer.

Prošlo je dvadeset godina otkad je Sharon Stone zavodila inspektore križanjem nogu u bijeloj haljini, ali teško da bi itko rekao kako se ne drži dobro. Dapače, Sharon spada u kategoriju glumica kojima starenje godi, stoga ni malo ne čudi njena izjava u jednom intervjuu: "Starim? Sva sreća za mene!" 54-godišnja seks bomba je na nedavnoj dobrotvornoj večeri u Los Angelesu zasjenila mnogo mlađe kolegice. Decentan make up na očima začinila je debelim obrvama koje su već nekoliko sezona veliki hit i pokazala kako beauty trendovi ne poznaju godine, ukoliko ih znate nositi. Njena razbarušena pepeljasta kosa djelovala je opušteno, a velika ogrlica je skrenula pažnju na glumičine crte lica. Najveća zamjerka ide na ruž, jer bi njeno lice još više zasjalo da je umjesto neodređene ljubičaste nijanse odabrala nježnu nijasu ružičaste ili pak sjajilo u nekoj jarkoj boji.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Deset godina mlađa Claudia Schiffer svoj zavidan izgled je pokazala na tridesetoj obljetnici brenda Guess. Upravo je Guessova kampanja s njom u glavnoj ulozi jedna od najpoznatijih, a čini nam se kako se Claudia s razlogom našla i u rođendanskoj reklami popularnog brenda. Duga plava kosa njen je zaštitni znak već dugi niz godina, a i na ovom događanju je nastavila njegovati svoj prirodan izgled. Brončani ten i oči decentno naglašene maskarom su idealan no make up look za ovo ljeto.

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0