Beauty 20. ožujka 2013.

Severini dobro pristaje crveni ruž

Nel Pavletic/PIXSELL.

Neki je zovu najbolje odjevenom Hrvaticom, ali mogli bismo reći kako njen make up ne kaska mnogo za njenim modnim kombinacijama. Na promociji svoje nove turneje pojavila se s lookom dostojnim holivudskih diva.

Jedan od razloga zašto je Severina rado viđena gošća na listama najljepših žena je njena klasična ljepota koju ona samouvjereno ističe. Rijetko kad eksperimentira i uglavnom nosi klasične make up lookove.

 | Autor: Nel Pavletic/PIXSELL Nel Pavletic/PIXSELL

Takav look odabrala je i za promociju turneje "Dobrodošao u klub". Klasični sjajni crveni ruž joj odlično stoji i u savršenom je skladu sa ženstvenom i seksepilnom haljinom crne boje koju je nosila. Pomalo transparentna formula ruža Severini je dala svježinu, dok je ostatak make upa bio minimalan.

 | Autor: Nel Pavletic/PIXSELL Nel Pavletic/PIXSELL

Pohvale idu i za frizuru – retro uvojke u stilu Veronice Lake koji su jedna od najtraženijih i najomiljenijih svečanih frizura. Uz ovaj damski look Severina je nosila visoke crne salonke, Crno-sivu haljinu prekrivenu čipkom te klasičnu crnu prošivenu Chanel torbicu i velike sunčane naočale s bijelim okvirima.

Komentari 0