Beauty

Seve i Franka pokazale jesenski make up! Koja ti je ljepša?

Stigla je jesen, a s njom i najnoviji trendovi u make upu. Naše slavne cure uspješno su ih popratile, a mi jednostavno ne možemo odlučiti koja nam bolje izgleda

S jesenskim danima Instagram su preplavili najnoviji trendovi u make upu. Vratile su nam se boje u svom punom sjaju! Ljubičaste, ružičaste i ciglaste boje opet se nose na očima, a rumenila su opet u prvom planu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) on

Kad je riječ o usnama, nakon nekoliko godina dominacije trenda strogo definiranih usana, u modi su opet usne koje nisu precizno obrubljene, ali su definitivno naglašene bojom. Osim toga, proteklih mjeseci brojnim su pistama prošetale manekenke neutralnih usana s malom dozom finog sjaja  (i upadljivog make upa na očima) te tako najavile neke nove smjerove. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fendi (@fendi) on

Naše poznate pjevačice, Severina Kojić i Franka Batelić, uvijek su u korak s modnim i beauty trendovima i ovih su dana pokazale jesenska izdanja na svojem licu. Severina je objavila sliku kojom je poručila da je sreća dobro zdravlje i loše pamćenje, a na njoj je pokazala make up koji nas je potpuno oduševio. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Svoje smeđe oči pjevačica je istaknula narančasto-ciglasim nijansama sjenilima, a prava rapsodija boja sjajno se vidi jer pjevačica ne nosi bold liniju tuša kojom običava začiniti svoj look. Usne su joj, s druge strane, potpuno nenametljive u prirodnoj ružičastoj boji te se nazire njihova prirodna tekstura. Ten joj je, dakako, besprijekoran sa suptilnim konturama i nježnim, breskvastim rumenilom. Na koncu, definitvno nam nije promaknula i savršena nude manikura!  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Revolution Re-Loaded paleta sjenila (Pink Panda, 54,99 kn), MAC Lustre ruž za usne, nijansa Lovelorn (Notino, 145, 95 kn), The Balm Instain rumenilo, nijansa Argyle (Douglas, 169 kn)

Franka Batelić, pak, prepustila se u ruke stručnjaka i zablistala u monokromatskom izdanju. Odlučile se, naime, za potpuno ružičasti make up koji savršeno pristaje njenim nježnim crtama lica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruka Beauty (@rukabeauty) on

Oči je našminkala u bojama fuksije. Odabir je iznenađujući, ali uistinu smo oduševljeni. Obraze je istaknula roza rumenilom, a usne tek diskretno naglasila sjajilom. Ipak, pored ovakvog osmijeha, teško je uopće gledati samo u make up! 

Možda vas zanima Ovaj crveni ruž mi uvijek donosi komplimente - mrak je! Rubrika Beauty Beauty  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: NYX pigmenti za oči, nijanse Froyo i Crazed (Pink Panda, 54,99 kn), NYX Butter Gloss, nijansa Eclair (Pink Panda, 49,99 kn), Benefit Posie Tint, stain za obraze i usne (Douglas, 259 kn)

Moramo priznati da su ove dvije dame savršeno ispratile trendove, a usput ih, kao prave profesionalke, prilagodile svojoj dobi, licu i kosi. Naše pohvale imaju obje, a teško se možemo odlučiti za samo jednu pobjednicu ovog beauty dvoboja. Što ti misliš? Koja bolje nosi jesen na svom licu?

Photo: Miss7/Instagram/Facebook

Komentari 0