Beauty

Ovaj crveni ruž mi uvijek donosi komplimente - mrak je!

Kad god nisam sigurna koji ruž staviti, igram na sigurno upravo s ovim ružem. Uvijek završi na isti način - pokupim milijun komplimenata i sve žene žele znati o kojem ružu je riječ!

MAC Cosmetics je brend kojem se rado vraćam radi toliko stvari: postojane formule, dugotrajnost, originalnost... Između ostaloga i stoga jer imaju jednu od, meni osobno, najboljih formula tekućih ruževa na tržištu. Među nijansama koje se nude pronašla sam i onu koja je s vremenom (uz Ruby Woo) postala moj svojevrstan zaštitni znak - "Quite The Standout". Retro Matte Liquid Lipcolour linija tekućih ruževa nudi punoću boje na usnicama u jednom potezu, dugotrajnost u svim uvjetima i nosivost bez zatezanja ili ljuštenja s usnica, u što sam se  i sama uvjerila.

"Quite The Standout" vibrantna je crveno-narančasta nijansa koja naprosto privlači poglede. Prigodna je u svim situacijama, za večer koliko i za dan, a kako dolazi u tekućem ružu vrlo je i praktična jer ne traži popravljanja. Kist ovog ruža vrlo je specifičan i doista fantastičan za iscrtavanje usnica bez olovke jer je vrlo zašiljen. Kako MAC kaže, tako i je - već u prvom nanošenju proizvoda vidi se bogata pigmentiranost koja u potpunosti prekrije usnicu i pritom to radi ujednačeno. Dovoljno je svega dvaput (triput ako si perfekcionist!) umočiti četkicu za savršene crvene usne. Ruž sam testirala u svim uvjetima i mogu reći da ga počinje otapati tek masna hrana, koja ga ponekad ni ne skine do kraja - da, toliko je dugotrajan. Iako sam čula mnogo komentara da je formula ruža suha, osobno mi odgovara; moje usnice ne isušuje, ne izgleda suho ni ne daje osjećaj "zatezanja". Danas sam ponosna vlasnica ovoga ruža u više nijansi i definitivno ći ih nastaviti skupljati.

Možda vas zanima Isprobala sam je li ova maskara doista "bolja od seksa"! Rubrika Beauty Beauty

Cijena ovog ruža je 190 kn, a može se kupiti u MAC dućanima. Bih li ga kupila opet? Mislim da ću "Quite The Standout" kupovati uvijek iznova, naprosto ga obožavam!

Ocjena: 5/5  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: privatna arhiva Kristijana Musića

Komentari 0