Beauty

Isprobala sam je li ova maskara doista "bolja od seksa"!

Maskara "Better Than Sex" toliko je poznata da je ne treba ni posebno predstavljati, svejedno - probala sam je tek sada. Misliš li da me uspjela kupiti?

Too Facedova maskara Better Than Sex najprodavanija je "prestižna" maskara u Americi, a već godinama se spominje kao urnebesno dobar proizvod koji trepavice diže u nebesa i zadržava ih uvijenima. Too Faced tvrdi da njihova formula podebljava strukturu trepavice, produžuje ih i uvija vrlo, vrlo dramatično. Maskara sadrži polimere koji stvaraju svojevrstan štit oko trepavice pa se ona neće razmazati, a pritom ima i ekstrakt iz drva akacije koje hrani trepavice. 

 

A post shared by Korana Marovic (@korana_marovic) on

Maskara izgleda prekrasno, ima ružičasto pakiranje s izrezbarenim slovima, a njena četkica ima oblik pješčanog sata. Sama tekstura maskare je uobičajena, a četkica ostavlja dosta proizvoda na trepavicama. S njom je jednostavno raščešljati trepavice, ali više daje efekt nabijenih i pomalo neurednih trepavica, u čemu valjda leži i tajna njena volumena i efekta debljih trepavica. Uvijenost na mojim trepavicama nije bila spektakularna (imam slabašne trepavice), ali je izgledala lijepo. Nakon cjelodnevna nošenja primijetila sam da mi formula maskare poprilično otežava trepavice pa definitivno izgubi na uvijenosti, ali se ispod očiju nije topila što je veliki plus. Također, maskara se nije razmazivala, dapače bilo ju je i teško skinuti jer kada se stisne postaje iznimno gusta. Uz to koliko se o ovoj maskari priča, zaista sam očekivala više!

Možda vas zanima Isprobala sam novu Bourjois BB kremu i... Rubrika Beauty Beauty

Cijena maskare je 160 kn i može se kupiti putem Cultbeauty.com webshopa. Bih li je kupila ponovno? Nažalost, ne bih jer za tu cijenu mogu nabaviti i bolju maskaru. Ako je baš moram opisati rekla bih dobra je, ima i boljih!

Ocjena: 4/5  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: privatna arhiva Kristijana Musića

Komentari 0