Beauty

Isprobala sam novu Bourjois BB kremu i...

Kao veliki obožavatelj Bourjoisove Healthy Mix linije, s nestrpljenjem sam dočekala i njeno proširenje, prvo fiksirajući se na BB kremu od koje sam imala velika očekivanja. Je li to bio prvi krivi korak?

Tko bi me i krivio što sam toliko velika očekivanja stavila na sam proizvod prije isprobavanja - Bourjois Healthy Mix linija krije prekrasne, sjajne i prozračne proizvode koji duuugo traju na licu, a sada će look uz Healthy Mix novitete biti i još kompletniji. Nova BB krema navodno ima laganu formulu poboljšanu vitaminima C, A, E i pro vitaminom B5, a pritom daje hidrataciju u trajanju od 24 sata. Ona bi trebala biti idealan miks hidratantne kreme i pudera (jer kažu da sve prekriva), a pritom i dobro miriše!  | Autor: miss7 miss7

Kod Bourjoisa obožavam što imaju ujednačene tonove boje pa znam da sam "51" u svim njihovim linijama, iako to s BB kremama nije slučaj, već je najsvjetlija nijansa "Light". Ona je tek mrvicu tamnija od nijanse moje kože, pa bih rekla da je negdje između tonova "51" i "52". Za početak, miris je uistinu dobar. Tekstura je lagana, prekrasno se nanosi, nije nimalo teška na osjet. Finiš koji ostavlja prirodno je sjajan, koža izgleda svježe i zaista dobro pokriva nepravilnosti, rekla bih srednja pokrivnost. Prilikom nanošenja bila sam iskreno oduševljena proizvodom. Radi dugotrajnosti, matirala sam ga puderom u prahu. No tijekom dana moram priznati da se čudno ponašao; imam mješovitu kožu, s tipično suhim obrazima i masnom T-zonom, pa me iznenadilo kako mi se podloga usred dana jako posušila na licu. Koža mi je izgledala dehidrirano u vrijeme kada bih inače već bila poprilično masna. Taj se period izgleda prolongirao, pa kad sam se maksimalno "zamastila" izgled se donekle vratio u normalu. Na kraju dana, koža mi je ostala posušena na području oko očiju, a nos, čelo i brada su bili "goli". 

Možda vas zanima Hrvatice ga obožavaju, ovaj savršen korektor posvuda je rasprodan! Rubrika Beauty Beauty

Cijena BB kreme je 119,90 kn, a može se kupiti u dm-u. Bih li je kupila ponovno? Ne bih, jer sam puno zadovoljnija formulom Healthy Mix pudera, a u stvari su vrlo slični u teksturi i finišu. 

Ocjena: 4/5  | Autor: miss7 miss7

Photo: miss7

Komentari 0