Beauty

Savršena frizura od jutra do mraka uz ove jednostavne trikove

Šampon za suho pranje, tkanina jastučnice i još neke sitnice igraju važnu ulogu u ljepoti vaše kose

Poznato je da žene provode sate u frizerskom salonu kako bi imale lijepu frizuru. Kada izađemo iz salona, izgledamo sjajno, ali već sutradan naša kosa ne izgleda isto.

Šampon za suho pranje

Ovi šamponi nisu idealno rješenje za dugotrajno korištenje, ali su odlična pomoć za oživjeti frizuru. Naprskajte šampon za suho pranje na tjemenu i vaša kosa će brzo vratiti izgubljeni volumen.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Vezanje kose

Kada spavate, radite nešto i kad vam kosa smeta, nemojte kosu čvrsto vezati gumicom. Koristite ukosnice kojima ćete što opuštenije učvrstiti tek isfeniranu kosu. Na ovaj način tragovi od vezanja su gotovo nevidljivi.

Vratite volumen uvijačima

Kada želite veći volumen kose, iskoristite najveće uvijače koje imate. Stavite pet do šest uvijača i držite ih 30 minuta. Vaša kosa će izgledati bujno i svježe.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Spavanje

Jako je važno na kakvoj jastučnici spavate. Ako se ne želite probuditi sa slijepljenom kosom, nabavite jastučnicu od svile.

Dodirivanje kose

Mnoge žene imaju naviku igrati se kosom, ili stalno provlačiti prste kroz kosu. Na ovaj način luči se veća količina masnoće i vaša kosa će se brzo zamastiti. Držite ruke podalje od kose.
 

Photo: Getty Images

Komentari 0