Beauty
1/10

Satinique njega za prekrasnu kosu

Tvrtka Amway predsavila je novi val Satinique proizvoda za kosu koje su među prvima imali priliku isprobati poznati frizer Ivica Palinić te modni blogeri Anita Dujić Veljača i Dino Bonačić. Novi proizvodi predstavljaju nadopunu postojeće linije koju čini bogata kolekcija šampona i regeneratora, a zajedno čine cjelovitu liniju za njegu, revitalizaciju i oblikovanje kose. Novi proizvodi također sadrže patentiranu ENERJUVE™ tehnologiju, napredne formule i dolaze u prekrasnom, elegantnom pakiranju.

Nova Satinique kolekcija sastoji se od proizvoda za njegu, revitalizaciju i oblikovanje koji oslobađaju snagu i ljepotu vaše kose.

 | Autor:

Satinique šampon i regenerator protiv ispadanja kose pružaju energiju i stimuliraju kožu vlasišta te smanjuju gubitak kose koji je uzrokovan lomljenjem krhke, osjetljive ili stanjene kose. Ovaj šampon i regenerator sadrže ekskluzivnu formulu na bazi Enerjuve kompleksa koja hrani folikulu kose te koja je dodatno obogaćena ginsengom i ekstraktom dudova lista koji doprinose zdravijem izgledu kose. Kada se koriste kao sustav (Šampon protiv ispadanja kose, Regenerator i Tonik za vlasište) potiču cirkulaciju masažom kako bi učinio kosu punijom i debljom te čuvaju do 1800 vlasi kose mjesečno.  Cijena šampona je  107,25 kn, a regeneratora 113,75 kn.

 | Autor:

Šampon protiv peruti sadrži Enerjuve kompleks za pranje kose i vlasišta kako bi se smanjila perut i osigurala vlaga vlasištu. Formula s vitaminom E pomaže u hidratizaciji vlasišta, dok ekstrakt avokada pomaže u kontroli masnoće i sprječava nastanak mrlja na koži vlasišta.  Cijena je 107,25 kn. Satinique šampon, regenerator i maska za obnavljanje obojene kose omogućuju nježno pranje i njegu kose - štite, jačaju i obnavljaju kosu, dok održavaju boju i povećavaju sjaj. Šampon košta  107,25 kn, regenerator 113,75 kn, a revitalizirajuća maska 214,50 kn

Satinique šampon i regenerator za hidratizaciju kose poboljšavaju vlažnost kose od korijena do vrha što čini kosu sjajnom, glatkom i olakšava njeno oblikovanje. Cijena šampona je 95,88 kn, a regeneratora 102,38 kn. Šampon i regenerator za dodatni volumen nježno peru i daju kosi volumen bez da je čine opuštenom. Šampon košta 95,88 kn, a regenerator 102,38 kn. Satinique 2 u 1 šampon s regeneratorom hrani kosu i održava kosu  zdravom u samo jednom koraku. Savršen za svakodnevno pranje i oblikovanje. Šampon košta 107,25 kn

 | Autor:

Tonik za vlasište daje kosi gušći, puniji i ljepši izgled te smanjuje gubitak kose i iritaciju vlasišta. Snaga ovog proizvoda koji se ne ispire je u patentiranom kompleksu za obnavljanje vlasišta koji uključuje mješavinu prirodnih biljnih ekstrakata: ekstrakt japanske biljke Shiso koji njeguje i pomaže ublažiti iritaciju suhe i osjetljive kože i ekstrakt sabal palme (Saw Palmetto) koji pomaže u njezi vlasišta za postizanje dojma gušće kose. Također sadrži korijen sladića koji pomaže umanjiti iritaciju vlasišta i razbuđuje korijen kose te ekstrakt zelenog rooibosa koji ima  snažno antioksidativno djelovanje. Cijena mu je 391,63 kn.

 | Autor:

Sprej s dvostrukom zaštitom za sve tipove kose, a posebno je koristan za njegu obojene kose. Vraća vlagu kosi kako bi se spriječilo isušivanje i lomljenje kose i istovremeno pruža sjaj. Obnavlja prirodnu zaštitu kose od oštećenja iz okoliša i štetnog djelovanja UV zračenja te od pomagala za oblikovanje kose termičkim djelovanjem. Potičući prirodni obrambeni mehanizam kose od utjecaja iz okoliša, ova formula smanjuje blijeđenje boje i čini je dugotrajnijom. Formula s ekstraktom nara potiče revitalizaciju i daje sjaj dok vitamin E pomaže u hidratizaciji i zaštiti. Kada se koristi kao sustav (šampon za obnavljanje obojene kose, regenerator, maska za obnavljanje kose i sprej s dvostrukom zaštitom) čini kosu 9 puta jačom i otpornijom. Preporučena cijena je 164,13 kn.

 | Autor:

Balzam za ravnanje sadrži posebnu zaštitu koja štiti kosu od topline prilikom termičkog oblikovanja te joj pruža cjelodnevnu otpornost na vlagu. Savršen je za preobrazbu umorne, suhe ili neukrotive kose u prekrasnu, glatku i njegovanu kosu. Sadrži ENERJUVE kompleks koji obnavlja kosu, kukui ulje koje prodire u vlasište i daje zdravu i hidratiziranu kosu te fitantriol za zaštitu kose od   toplinskog djelovanja tijekom oblikovanja kose. Kada se koristi kao sustav (Šampon za hidrataciju kose, Regenerator i Balzam za ravnanje kose) čini kosu i do 6 puta glađom tijekom 24 sata. Cijena mu je 139,75 kn.

 | Autor:

Vosak za oblikovanje kose pruža srednje jako, prirodno definiranje i omogućuje lako oblikovanje kose. Osigurava cjelodnevnu postojanost kose i pruža mat izgled - kosa izgleda prirodno i nikada nije masna. Cijena voska je 139,75 kn.
Krema za ovlikovanje posebno je osmišljena za kovrčavu kosu. Zaglađuje i oblikuje kovrče te ukroćuje kosu koja leti što olakšava oblikovanje kose i daje dugotrajnost frizure. Sadrži kukui ulje i vitamin E što kosu čini zdravom, hidratiziranom i sjajnom. Pcijena kreme je 139,75 kn.

Više slika pogledajte u galeriji...

Photo: None

Komentari 0