Beauty

Saša Joković će vas naučiti što je "make up no make up look"

Make up artist prezentirao je svoj omiljeni look, za koji su mu potrebna tek dva proizvoda

Trendovi u make upu svake godine se mijenjaju, ali kao i u svim modnim segmentima vrijedi pravilo - nije sve za svakog. Tim se motom vodi i naš poznati make up artist Saša Joković koji već godinama šminka domaće zvijezde, poput dive Nine Badrić.

 | Autor: arhiva arhiva

Surađuje i s brojnim fotografima i dizajnerima što mu je kroz godine omogućilo da radi na različitim inozemnim projektima koji su obogatili njegovu karijeru, stoga je svaki njegov savjet zaista koristan. A neke od svojih make up tajni otkrio je nedavno i polaznicima renomiranog učilišta Arimed, gdje je istaknuo kako je za dobrog vizažista jako važan talent, ali i kontinuirani rad na njemu te usvajanje novih znanja i tehnika.

 | Autor: arhiva arhiva

Na edukaciji je prezentirao svoj omiljeni "make up no make up beauty look" s naglašenim jagodicama, koji djeluje prozračno, nenametljivo i jednostavno, a ipak iziskuje precizne pokrete kistom. Iako je u ponudi na tržištu široka paleta boja i raznih proizvoda koji obećavaju glamurozni izgled, Saša je još jednom pokazao zašto je najbolji u svom poslu.

 | Autor: arhiva arhiva

Koristio je samo prirodnu paletu sjenila i shimmer kako bi na modelu naglasio sve što treba i podario joj prirodan izgled i svježinu.  

 | Autor: arhiva arhiva

Photo: arhiva

Komentari 0