Beauty

Sada je i službeno! Najveći ovogodišnji beauty trend je...

Svakodnevno ga nose slavne dame, ali skriva se i među vašim skromnim make up blagom...

Ne brinite, ovo ne znači još jedan neplanirani trošak za vaš kućni budžet... Naime, u vašoj kozmetičkoj torbici sigurno se već skriva bar jedan primjerak najpopularnijeg beauty trenda 2016. godine.

Iako godina još uvijek nije službeno završila modni znalci okupljeni na stranici za online kupnju Polyvore objavili su godišnji izvještaj koji je otkrio trend za kojim su svi "ludi". Čak i bez ovog izvještaja ne bi bilo teško pogoditi kako je riječ o nude i mat ruževima koji veselo pozdravljaju sa svih polica vaših omiljenih drogerija i drugih beauty mjesta.

 | Autor: Getty Images Getty Images Naravno, svoje prste u populariziranju ovog trenda imale su i slavne dame sestara Kardashian koje su najpoznatije obožavateljice nude ruževa, ali i brojne beauty blogerice koje su neumorno smišljale nove lookove bazirane upravo na njima.

Ako u vama čuči skriveni statističar, evo i konkretnih brojki... Pretraga riječi "nude lipstick" porasla je za impresivnih 553 %, dok je potražnja za "matte lipstick" ipak bilo nešto rjeđa pa je u odnosu na prošlu godinu porasla za "skromnih" 267 %.

Photo: Getty Images

Komentari 0