Beauty

S prolaskom ljeta korektori se vraćaju u igru: pronašli smo najbolje za svaki budžet!

  • Korektor je jedan od rijetkih proizvoda bez kojega gotovo niti jedna žena ne može zamisliti život
  • Ako je u pitanju kvalitetan korektor, u stanju je u sekundi izbrisati tamne podočnjake, pigmentacijske mrlje i ostale nesavršenosti pa je potraga za onim često nalik traganju za svetim gralom
  • Visoka cijena ne znači nužno i kvalitetu, kao što ni niska ne znači odsustvo iste, a mi smo izdvojili one najbolje za svaki budžet

Iako smo mi žene sklone često pretjerati s kupovinom makeupa i kozmetičku torbicu nepotrebno pretrpati samo zato što nismo mogli odoljeti nekoj nijansi, pohvalama na sva zvona ili ponekad tek preslatkoj ambalaži, neki proizvodi doista zaslužuju biti dio svake, čak ne nužno ženske. 

Neke žene bez imalo muke mogu živjeti bez tuševa za oči, rumenila, highlightera pa čak i maskare, no malo koja u svojoj torbici nema korektor - onaj jedan proizvod koji je ponekad sve što je dovoljno da u trenu izbriše mane koje nam najviše smetaju, a posebno one 3 koje su nam svima bolne točke - tamne podočnjake, ožiljke od akni i hiperpigmentacijske mrlje

TikTok beauty trikovi Možda vas zanima 5 beauty trikova s TikToka koji nam stvarno mogu olakšati make up rutinu Rubrika Beauty Beauty

Puno smo se puta uvjerili da cijena nije nužno garancija kvalitete pa se tako mogu pronaći poprilično skupi proizvodi koji baš i nisu osobito korisni, ali i oni cijenom i više nego prihvatljivi koji sjajno odrade posao. Baš kako bi svatko mogao pronaći svog favorita, jer cijena nije jedino što će nas nekom proizvodu privući ili nas od njega odbiti, izdvojili smo one najbolje za svaki budžet.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Dior Forever Skin Correct, 305 kn, Douglas; Collistar Lifting Effect, 107,81 kn, Notino; Lancôme Effacernes Longue Tenue, 305 kn, Douglas; Yves Saint Laurent Beauté Touche Eclat, 232,50 kn, Notino; Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Flawless Wear, 220,10 kn, Notino

balayage plava kosa Možda vas zanima 5 namirnica i 4 dodatka prehrani koji pomažu u smanjenju podočnjaka Rubrika Beauty Beauty

Dior Forever Skin Correct

Ovaj višenamjenski, kremasti korektor s punim prekrivanjem uspješno skriva podočnjake, crvenilo, mrlje i nesavršenosti, bez da se uvlači u pore i bore na licu. Osim toga, zahvaljujući ekstraktu divlje maćuhice, zaglađuje, hidratizira i poboljšava ten.

Collistar Lifting Effect

Osim što učinkovito prikriva nesavršenosti i tamne podočnjake, ovaj korektor ima i trenutni učinak liftinga. Zahvaljujući dodatku vitamina E i UV filtera također ima hidratantna, zaštitna i anti-age svojstva.

Lancôme Effacernes Longue Tenue

Ovaj korektor odlično prikriva podočnjake, fine bore i hiperpigmentacijske mrlje, a manje vidljivima čini i pjegice te licu pruža ujednačeniji ten. K tome je obogaćen esencijom različka i kamilice što ga čini savršenom bazom za svaki makeup look.

Yves Saint Laurent Beauté Touche Eclat 

Mnogi će se složiti da ovaj korektor zasluženo ima status klasika: prekriva podočnjake, fine bore i znakove umora, uklanja sjene uz rubove nosa, kuteve usana, udubina brade i ispod očiju te pruža odmoran i sjajan izgled.

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Flawless Wear

Ovaj lagani i kremasti korektor pruža besprijekoran izgled s prirodnim mat završetkom koji traje i do 15 sati, vodootporan je i dolazi u čak 22 nijanse pa je nemoguće ne pronaći onu savršenu.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Eveline Cosmetics art scenic tekući korektor 2u1, 26,90 kn, dm; Max Factor Radiant Lift, 44,90 kn, dm; essence cosmetics Camouflage + Healthy Glow, 23,90 kn, dm; Catrice One Drop Coverage Weightless Concealer, 35,90 kn, catrice.eu

Možda vas zanima Što je vodootporni makeup, kako ga nanositi i kako uspješno ukloniti s lica? Rubrika Beauty Beauty

Eveline Cosmetics Art Scenic 2-in-1 

Ovaj će korektor usješno maskirati sve nesavršenosti na koži, trajat će poprilično dugo, licu dati svježinu, lagano posvjetliti kožu i pružiti ujednačeniji izgled.

Max Factor Radiant Lift

Kremaste i lako mazive teksture, ovaj korektor dosta dobro prekriva nesavršenosti i skriva podočnjake te umornim očima pruža odmorniji izgled. K tome je prepun vitamina C i E i pigmenata koji reflektiraju svjetlost pružajući licu zdravi sjaj.

essence Camouflage + Matt

Budući se dosta brzo suši i ima mat, a ne sjajni finiš, ovaj će korektor više odgovarati osobama s masnijom kožom, no unatoč tome što se zbog brzog brzog sušenja nešto teže nanosi, dobro će prekriti nesavršenosti lica.

Catrice One Drop Coverage Weightless Concealer

Kako mu i samo ime kaže, jedna kap ovog korektora dovoljna je da odlično prekrije podočnjake i mrlje na licu, izuzetno dugo traje, a otporan je i na znojenje. Istovremeno hrani i vlaži kožu zahvaljujući sastojcima hijaluronske kiseline.

Photo: Instagram @yslbeauty

Komentari 0