Beauty

s. Oliver Feels Like Summer – limitirano izdanje cvjetno-voćnog mirisa savršeno je za ljeto!

  • Ovogodišnje ograničeno izdanje s.Oliverovog ljetnog mirisa Feels Like Summer vodi te prema dugoočekivanom ljetu 2022.
  • Ovo limitirano izdanje izlazi ovih dana, a dostupno je samo u ljetnoj sezoni, stoga vrijedi požuriti!
  • Predivne cvjetno-voćne mirisne note donosi ti čiste i bezbrižne ljetne trenutke!

Svake godine, s.Oliver iznenađuje nas novom mirisnom varijantom uspješnog Feels Like Summer ljetnog mirisa. Tako nas i ove godine, s toplijim, sunčanim danima i dolaskom proljeća, najnovije izdanje ovog cvjetno-voćnog mirisa poziva na putovanje kamperom kroz zlatno-žutu pustinju Tabernas, pokraj rascvjetanih kaktusa i čarobnih zalazaka sunca na Costi del Sol i priziva dugoiščekivano ljeto 2022.

 | Autor: PR/s.Oliver PR/s.Oliver

Ovog ljeta nova varijanta ovog predivnog cvjetno-voćnog mirisa budi želju za avanturističkim putovanjem, za trenutke pravog prijateljstva kao i impresivne prirode. Feels Like Summer svake ljetne sezone još od 2016. zrači pravim ljetnim osjećajem, svake godine s drukčijim stilskim konceptom.

 | Autor: PR/s.Oliver PR/s.Oliver

Mirisi s.Olivera pritom dokazuju i apsolutan osjećaj za trendove, budući da su njihovi sezonski mirisi svake godine rasprodani. Feels Like Summer 2021 prošle je godine bio najprodavaniji proizvod među svim novitetima u ženskim lifestyle mirisima.

 | Autor: PR/s.Oliver PR/s.Oliver

S.Oliver Feels Like Summer Women 2022. u gornjoj noti počinje ugodnim mirisom bergamota i i iznenađuje posebnom voćnošću jabuke i mandarine s mirisnim dojmom koji podsjeća na drsku spontanost i lepršavo iščekivanje. Ženstvena srednja nota cvijeta naranče, bijelog božura i jasmina pretvara se u cvjetni trenutak koji svoju vlasnicu vodi u pustolovnu dimenziju prirode.

 | Autor: PR/s.Oliver PR/s.Oliver

Nježne donje note mošusa i pačulija naglašavaju doživljaj mirisa i jamče dugotrajan miris. Cvjetno svježi i veganski miris koji odiše željom za putovanjem!

Dizajn pakiranja s.Oliver Feels Like Summer mirisa ljetnog je karaktera jednako kao i njegov sadržaj. Akvareli različitih vrsta kaktusa s raskošnim cvjetovima prikazuju bočicu i kutiju u razigranom, ljetnom svjetlu.

 | Autor: PR/s.Oliver PR/s.Oliver

Nježne boje ilustracija u kontrastu su sa svijetloplavom pozadinom – i stvaraju nepogrešiv, prirodan izgled! Na poleđini kutije ovogodišnjega sezonskog mirisa s.Oliver Fragrances nalazi se simbol "Vegan". Ljeto bezbrižnih trenutaka može doći!

Možda vas zanima Otkrijte najmirisniji hot spot u Zagrebu Rubrika Beauty Beauty
 
Photo: PR/s.Oliver

Komentari 0