Beauty

Rooney Mara u kampanji za miris Calvina Kleina

Glumica Rooney Mara, najpoznatija po ulozi Lisbeth Salander u filmu 'Muškarci koji mrze žene' je zaštitno lice novog Calvin Klein parfema 'Downtown'. Ovo joj je prvi angažman za taj dizajnerski brend.

Rooney Mara, glumica poznata po svojoj pomalo darkerskoj ljepoti, je poput mnogih svojih kolegica prihvatila ulogu zaštitnog lica poznatih modnih kuća. Njena suradnja s Calvinom Kleinom najavljena je još u svibnju, a sunce dana ugledala je i videokampanja za parfem pod nazivom 'Downtown'.

Autor video kampanje je David Fincher, redatelj koji je s Rooney surađivao na njenim najvećim filmskim uspješnicama 'Društvena mreža' i 'Muškarci koji mrze žene'. U crno-bijelom videu pratimo jeda dan u životu zvijezde koja uživa u malim stvarima, ali ne i toliko u činjenici da je poznata.

Mirisna kompozicija Downtowna sastoji se od talijanskog limuna, bergamota, tuniškog nerolija, zelene kruške i šljive u glavi mirisa. Srce mirisa krije gardeniju, ružičasti papar i list ljubičice, dok je baza napravljena od mirisa teksaškog cedra, tamjana, vetivera i mošusa. Namijenjen je mlađoj populaciji, a kreirala ga je Ann Gottlieb. Miris na američko tržište stiže 21. kolovoza.

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0