Beauty 30. kolovoza 2012.

Zavodljivi lookovi na filmskom festivalu

Guliver Image/Getty Images.

Glamurozna diva ili romantična princeza? Za Naomi Watts i Kate Hudson nema dileme – one objedinjuju glamur i romantiku u jednom!

Venecija je sama po sebi dovoljno romantična, ali ponekad u nju dođu filmske dive koje svojom ljepotom samo pojačaju taj osjećaj. Na 69. filmskom festivalu u Veneciji, Naomi Watts i Kate Hudson su se pojavile u dva veoma slična, a opet različita izdanja. Dok je Naomi savršeno utjelovila duh starog Hollywooda, Kate se odlučila za suvremen pristup klasici.

Naomi Watts je uz svoju zlatnu večernju haljinu nosila opuštenu punđu. Iako naizgled razbarušena, apsolutno svaka dlaka je na svom mjestu, dok prednji pramenovi daju okvir licu. Ružičasto rumenilo i diskretan make up na očima pustili su njen savršeno odabrani crveni ruž u prvi plan.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Njena kolegica Kate svoju kosu je skupila u visoku punđu. Ova ležerna, a istovremeno elegantna frizura itekako može funkcionirati i izvan crvenog tepiha što je čini omiljenom. Uz lagani brončani ten, kombiniran je brončano-ljubičasti smokey look s crnim naglascima koji idealno pristaje uz njenu haljinu, bez da djeluje nametljivo.

Uistinu je teško reći koja je glumica izgledala bolje, stoga objema dajemo pohvalu i savjetujemo njihovim kolegicama da se ugledaju na Kate i Naomi. Da se nas pita, na crvenom tepihu treba izgledati upravo ovako!

Komentari 0