Beauty 22. veljače 2013.

Romantična i zaigrana make up kolekcija

1/14

Nova kolekcija kozmetičkog brenda Guerlain je utjelovljenje sunčanog dana u Parizu – ona je tajanstvena, svježa, buntovnička i očaravajuća. Chic je kao i sve što nam stiže iz Pariza, a osvaja teksturama i pakiranjem.

 | Autor:

“Ako postoji žena koja može zaći iz kuće bez maskare neka digne ruku! Ako izlazite iz kuće bez ruža ili sjajila za usne – dignite ruku! To su dva osnovna proizvoda o kojima je svaka žena ovisna. Jednostavna su za nanošenje, a mnoge žene tehniku svladaju još kao djevojčice. Natalia Vodianova više nije djevojčica, sada je beauty ikona koja je svladala tehniku zavođenja”, objašnjava filozofiju nove kolekcije kreativni direktor Olivier Enchaudemaison.

 

Osnovu kolekcije čini maskara Maxi Lash koja definira trepavice, razbuđuje pogled, intenzivira pogled I čini trepavice uvijenima. Brzo se nanosi i jamči prekrasan pogled u trenu. Inovativna formula jamči uvijanje, volumen i trajnost zahvaljujući trima polimerima. Četkica maskare je razvijena da izvlači najbolje od nove formule. Okrugla i puna četkica obuhvaća svaku trepavicu. Maskara je dostupna u dvije nijanse – crnoj i ljubičastoj.

 | Autor:

Vaš pogled će dodatno zaokružiti eyeliner, olovka za oči dvije palete sjenila za oči s četiri nijanse. Ten će biti savršen pomoću novog izdanja popularnih meteorita koji su dostupni u XXL ograničenom pakiranju. Za isticanje usana dostupne su dvije nijanse Kiss Kiss sjajila te četiri boje Rouge Automatique ruževa.

Kolekciju i cijene pogledajte u galeriji...

Komentari 0