Beauty
Prirodan makeup

Riješi kviz i saznaj koje make up proizvode trebaš koristiti, a koje ne

  • Voliš kada je tvoj make up brzo gotov i nenametljiv, voliš izgledati svježe i blistavo ili preferiraš jači makeup i ne bojiš se boja?
  • Riješi kviz i saznaj koji proizvodi su ti potrebni pri ruci za tvoj idealni prirodni ljetni look
  • U nastavku te očekuje 10 brzopoteznih pitanja, a konačan rezultat će ti pomoći da lakše odrediš make up look koji želiš postići i ovisno o njemu prilagodiš make up rutinu

Prije nego što riješiš kviz u nastavku donosimo ti nekoliko općenitih savjeta koji će ti pomoći da tvoj make up ljeti izgleda svježe te da duže bude postojan. Prije svega, svoju ljetnu make up rutinu svedi na najmanju moguću mjeru: izbjegavaj teške podloge i radije se odluči za prozračne pudere ili ako tvoj ten to dopušta, tonirane kreme. Spas po ovim vrućinama su i lagani korektori koji će vješto prikriti nedostatke, a koje možeš strateški nanijeti na problematična mjesta kako bi prikrila podočnjake, akne i crvenilo. Umjesto hrpetine make up proizvoda, ljeti koristi tek nekoliko proizvoda koji će ti pomaći da izgledaš blistavo i njegovano, kao što su rumenilo i vodootporna maskara. Kako bi ti koža izgledala lijepo i kako bi ti šminka bolje 'sjela' na kožu, lice obavezno redovito čisti i koristi hidratantnu kremu s SPF-om.

Sada je vrijeme da riješiš kviz i saznaš koji su proizvodi stvoreni za tvoj prirodni ljetni look.

Photo: Shutterstock

Komentari 0