Beauty

Rihanna je proširila svoje beauty carstvo na proizvode za kosu. U to ju je ime - drastično skratila

  • Rihanna polako, ali sigurno svojim brendom Fenty Beauty postaje postaje prava beauty mogulica
  • Poslije veoma uspješnije kolekcije šminke, parfema i proizvoda za njegu kože pokrenula je liniju za njegu kose
  • U to ime, pjevačica i poduzetnica je predstavila i novu frizuru koja će sigurno postati veliki hit
  • Pročitaj više: To samo ona može: Rihanna na dodjeli Oscara pokazala čak tri modne kombinacije

Rihanna, pop zvijezda i poduzetnica s godinama postaje kozmetički mogul koji ruši sve granice. Naime, poslije veoma uspješnog brenda Fenty Beauty, koji uključuje dekorativnu i preparativnu kozmetiku, Rihanna predstavlja i Fenty Hair. Najnoviji dodatak Fenty kozmetičkoj obitelji u ponudi će biti od 13. lipnja, a cijela kolekcija je namijenjena za jačanje i obnavljanje kose, bez obzira na tip vlasi. Još uvijek nema detaljnih informacija o proizvodima, ali sigurni smo da će biti veliki hit, kao i sve što Rihanna napravi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Fenty Hair je najavljen putem video teasera na Instagramu, a u videu samo imali priliku vidjeti i Rihanninu novu frizuru. Naime, posljednjih nekoliko tjedana pop zvijezdu smo mogli vidjeti s plavom bojom kose, ali sada joj je skratila i dužinu te ovoga ljeta nosi jedan od najvećih trendova među frizurama - pixie. Rihannin pixie je u bunny blonde nijansi, a ovaj stil uspješno ističe crte lica te skida godine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Iako je tržište prepuno celebrity kozmetičkih brendova, društvene mreže se ne mogu zasititi Rihanninog brenda Fenty Beauty, a sigurni smo da će ista situacija biti i s njezinom Fenty Hair kolekcijom. Prije nekoliko mjeseci Beyonce je također predstavila svoju liniju za njegu kose pa će ovo biti zanimljivi "dvoboj" dviju glazbenica. Inače, Rihanna je zahvaljujući svojim brendovima Savage i Fenty, s netto bogatstvom od 1,4 milijarde dolara, 23. je najbogatija žena koja je sama stekla svoje bogatstvo u SAD-u, prema Forbesu. Odlična vijest je da će Fenty Hair imati dostavu u Hrvatsku, mi smo već označile datum u kalendaru.

Photo: Instagram @badgalriri

Komentari 0