Beauty 16. svibnja 2013.

Retro look Nicole Kidman

Guliver Image/Getty Images.

Nicole Kidman se pojavila na Canneskom crvenom tepihu na premijeri filma Veliki Gatsby. Sve prisutne je oduševila svojim retro lookom s pomakom.

Oscarovka Nicole Kidman uvijek nas oduševi svojim pristupom modi. Njene toalete za crveni tepih su uvijek decentne, ali promišljene tako da se stječe dojam kako ova lijepa Australka ništa ne prepušta slučaju. Tako je bilo i na premijeri filma Veliki Gatsby u Cannesu.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Nicole je odabrala klasični make up s ružičastim ružem umjesto crvenog. Debeli potez tušem na gornjem kapku i umjetne trepavice te naglašene obrve bile su sasvim dovoljne da glumica privuče svačiju pažnju. Make up se savršeno uklapao s njenom haljinom u stilu pedesetih s potpisom Christian Dior Couture.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Osim odlične nijanse ruža, pažnju je privukla i njena frizura. Umjesto rockabilly repa, Nicole se odlučila za elegantnu verziju istog. Kosa natapirana na tjemenu i skupljena u rep učvršćen ukosnicom je idealna za nadolazeće vruće dane. Narančasti lak za nokte zaokružio je ovaj decentan i elegantan look koji je oduševio sve prisutne.

Cijeli look detaljnije pogledajte u galeriji...

Komentari 0