Beauty
Rare Beauty rumenilo

Novo Rare Beauty rumenilo spoj je njihovog highlightera i tekućeg rumenila - tek je lansirano, a zalihe su već rasprodane

  • Beauty brend Selene Gomez, Rare Beauty, koji je poznat po svojim hvaljenim proizvodima poput highlightera, korektora, sticka za konturiranje i izrazito pigmentiranog tekućeg rumenila, sad ima novi proizvod koji će izgleda steći jednaku popularnost
  • Riječ je o još jednom rumenilu, ovog puta u puderastoj formuli koji je rasprodan odmah nakon što je danas pušten u prodaju
  • Soft Pinch Luminous Powder rumenilo inače je dostupno u šest nijansi čija obnova zaliha stiže uskoro

Svaki novi proizvod beauty brenda Selene Gomez, Rare Beauty, ljubitelji ovog brenda, kao i svi beauty entuzijasti koji vole isprobavati nove proizvode, s nestrpljenjem iščekuju, stoga je novolansirani proizvod izazvao pravo oduševljenje te je rasprodan u rekordnom roku.

Rare Beauty rumenilo | Autor: Instagram @rarebeauty Instagram @rarebeauty Foto: Instagram @rarebeauty, Soft Pinch Luminous Powder rumenilo

Budući da je njihovo Soft Pinch tekuće rumenilo jedan od najpoznatijih proizvoda brenda, zbog svoje iznimne pigmentiranosti i postojanosti pa nije čudno da su za novi proizvod također izabrali rumenilo, no u nešto drugačijoj formulaciji.

Novo rumenilo iz Rare Beautyja opisan je kao spoj dvaju njihovih najprodavanijih proizvoda, Soft Pinch tekućeg rumenila i Positive Light Silky Touch highlightera te je rumenilo u kamenu dostupno u šest predivnih nijansi. Soft Pinch Luminous Powder rumenilo dolazi u jednostavnom kompaktnom pakiranju u nježnoj svijetloj nijansi, s malim ogledalom na poklopcu, a cijena mu je 33 eura.

Možda vas zanima Imaš tanku i visoko poroznu kosu? Evo kako bi se o njoj trebala brinuti Rubrika Beauty Beauty

Rare Beauty rumenilo | Autor: rarebeauty.com rarebeauty.com Foto: rarebeauty.com, Soft Pinch Luminous Powder rumenilo (33,00 eura)

Ovaj beauty hibrid koji će našim obrazima dati predivan sjaj možemo nositi u bilo kojoj od šest nijansi u ružičastim, narančastim, ljubičastim i nude tonovima koje će jednako dobro pristajati svakom tonu kože! Nijanse Soft Pinch Luminous Powder rumenila su Cheer, Hope, Happy, Joy, Truth i Love.

Predivna svilenkasta formula besprijekorno će se lako stopiti s kožom te ju predivno naglasiti svjetlucavim bisernim pigmentima koji će našem licu davati prirodan blistavi sjaj tijekom cijelog dana!

Možda vas zanima Domaći outlet nam nudi popuste na prave beauty poslastice - evo 10 najboljih! Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @rarebeauty

Komentari 0