Beauty

Put do predivno glatke kože bez ijedne dlačice nikada nije bio lakši

  • Svi žudimo za beauty ritualima koji odgovaraju našem tipu kože kako bi nam ona zahvalila time što će biti zdravija i ljepša
  • Tražimo jednostavnost sa svakodnevnim ritualima kao što je uklanjanje dlačica, a bezbolno uklanjanje dlačica postalo je mnogo pristupačnije i unijelo je revoluciju u svakodnevnu njegu 
  • Novi IPL uređaj prepoznaje tvoj tip kože i preporučuje idealan intenzitet tretmana prilagođen samo tebi

IPL znači Intense Pulse Light, tj. pulsirajuće svjetlo visokog intenziteta. To je tehnologija koja upotrebljava toplo, nježno svjetlo za uspavljivanje dlačica. Svjetlo putuje do korijena dlačice, čime folikula prelazi u fazu mirovanja, a dlačica se otpušta. Ponavljanje tretmana postupno sprječava ponovni rast dlačica, pa koža ostaje predivno glatka i bez dlačica. Philips Lumea razvijena je u suradnji s dermatolozima i klinički je testirana kako bi osigurala jednostavne, učinkovite i ugodne tretmane čak i na osjetljivim područjima, a sve iz udobnosti tvojeg doma.

Philips Lumea Serije 9000 najbrži i najučinkovitiji je IPL uređaj do sada 

 | Autor: PR/Poklon Studio PR/Poklon Studio Lumea Philips IPL uređaj

U stresnoj svakodnevici svaki je naš trenutak dragocjen i želimo si dnevnu beauty rutinu pojednostaviti što je više moguće, a da ona i dalje ne gubi na učinkovitosti. Sve je više tretmana koje možemo odrađivati kod kuće, bez odlaska u kozmetičke salone, što nam uvelike olakšava organizaciju vremena, ali i kućnog budžeta. Odstranjivanje dlačica s tijela mora biti efikasno i bezbolno, kako nam one više ne bi predstavljale "problem u zadnji tren". Nova Philips Lumea Serije 9000 IPL s tehnologijom SenseIQ i s čak 450.000 bljeskova prilagođava se tvojoj koži, pruža personalizirane tretmane te brzo i bezbolno odstranjuje dlačice bez crvenila i iritacija, a ti ćeš uživati u glatkoj koži bez dlačica do čak 6 mjeseci. 

IPL broj jedan brend u Europi

Pri odabiru svakog beauty proizvoda moramo se voditi time da on odgovara našem tipu kože, kako bi njega bila pravilna, a naša koža ili kosa bila što prirodnija i zdravija. Zahvaljujući tehnologiji SenseIQ, nova Philips Lumea Serije 9000 prepoznaje tvoj tip kože i preporučuje idealan intenzitet tretmana prilagođen samo tebi. Upravo zahvaljujući toj tehnologiji, možeš bez straha odstranjivati dlačice i na osjetljivim područjima, bez iritacije, bez oštećenja i bez boli.

 | Autor: PR/Poklon Studio PR/Poklon Studio IPL uređaj za uklanjanje dlačica

"Prošlo je gotovo deset godina od kada je Lumea unijela revoluciju u bezbolno uklanjanje dlačica. Ono od tada više nije rezervirano samo za kozmetičke salone, već je IPL tehnologija postala dostupna za svakodnevnu upotrebu, a naši stručnjaci iz dana u dan rade na unaprijeđenju tehnologije. To je personalizirana njega koju zaslužuje svaka žena", izjavila je Nina Keš, marketing managerica za Beauty kategoriju za Adriatic regiju. 

Tehnologija koja odgovara tvojem tipu kože

 | Autor: PR/Poklon Studio PR/Poklon Studio Philips IPL uređaj za uklanjanje dlačica na svim zonama tijela

Novi SmartSkin senzor procjenjuje koji je od pet ponuđenih tretmana idealan za tvoju kožu. Nakon tog prvog koraka, samo prisloni Philips Lumea Serije 9000 na kožu i pusti da svjetlosni impulsi odrade svoje. Oni se zaustavljaju točno tamo gdje treba, u korijenu, gdje uspavljuju rast dlačica što je u konačnici rezultat glatkih nogu bez crvenila i iritacija. Prvih 4 do 5 tretmana moraju se napraviti svaka 2 tjedna, a studije su pokazale da su dlačice reducirane do 92 % već nakon 3 tretmana. Sljedećih 8 tretmana rade se u razmaku od 4 do 8 tjedana i nakon 12 tretmana, možeš očekivati glatku kožu do čak 6 mjeseci

Razvijena u suradnji s dermatolozima 

Philips Lumea Serije 9000 razvijena je u suradnji s dermatolozima, a potpuno je sigurna i jednostavna za korištenje, te je stoga postala neizostavni dodatak u svakoj ženskoj kupaonici. Specijalni dodaci dizajnirani su za svaki dio tijela: za ruke i noge, lice, pazuhe i bikini zonu.

 | Autor: PR/Poklon Studio PR/Poklon Studio Philips IPL uređaj

Upravo zahvaljujući takvoj prilagodbi, dlačice možeš odstraniti vrlo brzo. Obje potkoljenice za 8,5 minuta, pazuhe za 1,5 minutu i bikini zonu za 2 minute. Možeš ju koristiti sa i bez kabla, tako da je praktična i za putovanja. Upravo zbog svih ovih razloga 3,5 milijuna žena u svijetu koristi Philips Lumeu, a uz korištenje aplikacije  Philips Lumea IPL, možeš se svakodnevno detaljno informirati o tretmanima i tehnologiji. 

 

Photo: Shutterstock

Komentari 0