Beauty 22. svibnja 2013.

Punđa puna volumena za crveni tepih

Guliver Image/Getty Images.

Bivša Miss Indije i glumica Aishwarya Rai se nakon rođenja sina rijetko pojavljivala u javnosti. Međutim, prikazivanje filma "Cleopatra" u Cannesu bila je savršena prigoda da sve podsjeti kako joj glamur nije ni najmanje stran.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Lijepa Indijka učinila je iznimku i pojavila se na crvenom tepihu u Cannesu gdje je uvijek rado viđena gošća. Nakon novinskih natpisa o njenom debljanju nakon trudnoće, sve je ostavila bez daha pojavivši u izdanju na kakvom bi joj pozavidjele mnoge holivudske dive.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Najviše pažnje plijenila je njena frizura – retro punđa u stilu šezdesetih, smještena visoko na vrhu glave koja tek iz profila otkriva svoju zaigranu narav. Naime, iako je s prednje strane frizura savršeno oblikovana, sa stražnje se jasno vidi kako se radi o pomno složenim i isprepletenim pramenovima.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Make up je, kao i uvijek kada su bolivudske zvijezde u igri, raskošan i naglašen. Aishwarya je tako nosila debele obrve, oči istaknute crnim tušem, umjetne trepavice i usne boje fuksije koje su bile u identičnoj nijansi kao i lak na njenim noktima te u savršenom kontrastu s tirkiznom haljinom s potpisom Gucci Premiere.

Više slika pogledajte u galeriji...

Komentari 0