Beauty

Krema o kojoj svi pričaju – BB krema

Laboratorij La Roche-Posay predstavlja prvu BB kremu za osjetljivu kožu – Hydreane BB kremu!

La Roche-Posay Hydreane predstavlja prvu BB kremu za osjetljivu kožu s termalnom izvorskom vodom La Roche-Posay - Hydreane BB kremu, novo rješenje za kožu savršenog izgleda! U novom svježem pakiranju, ovu revolucionarnu kremu koja dolazi u dvije nijanse, možete pronaći u ljekarnama. Budući da je BB krema prvenstveno dermatološki proizvod, krema Hydreane BB ne samo da vlaži, umiruje i štiti kožu, nego i ujednačava ten te čini ljepšom čak i najosjetljiviju kožu. To je vrsta kreme koju je mogao stvoriti samo La Roche-Posay.

La Roche-Posay HYDREANE linija je koja odgovara potrebama svih tipova osjetljive kože. Osjetljiva koža zahtijeva posebnu njegu kako bi koža bila tretirana prema subjektivnim potrebama. Iako se tipovi osjetljive kože razlikuju, svi teže istome -  savršenom izgledu. Sada postoji all-in-one rješenje koje će Vam omogućiti kožu savršenog izgleda: La Roche-Posay Hydreane BB krema!

 | Autor:

La Roche-Posay Hydreane BB krema - jednim korakom do savršene kože i blistavog tena!

BB je novi korak u njezi kože za sjajniju kožu koji jednostavno morate imati. Zašto? Savršeno ispunjava potrebe kože i želju za hidratacijom, zaštitom, sjajem te, naravno, besprijekornim završnim izgledom.

Prednosti i funkciju BB kreme prepoznao je i laboratorij La Roche–Posay koji predstavlja prvu BB kremu za osjetljivu kožu sa La Roche-Posay termalnom izvorskom vodom. Riječ je o Hydreane BB kremi koja dolazi u dvije nijanse – „light“ i „medium“,  a koju već  možete pronaći u ljekarnama u novom svježem pakiranju.

Kako je BB krema prvenstveno dermatološki proizvod, Hydreane BB krema ne samo da vlaži, umiruje i štiti kožu, nego  i ujednačava ten te čini ljepšom čak i najosjetljiviju kožu. To je vrsta kreme koju je mogao stvoriti samo La Roche-Posay!

La Roche-Posay Hydreane BB krema - nadimak za savršenu kožu 

La Roche-Posay prepoznao je BB trend i vratio se korijenima nastanka BB kreme te u svojoj liniji za osjetljivu kožu pomaže svima koji osjećaju kako im njihova osjetljiva koža nikada ne može izgledati – savršeno... Trebate prikriti crvenilo, umiriti kožu, vratiti joj sjaj i osjećaj ugode i svježine? Sve su to prioriteti kada je koža prirodno osjetljiva – ili je takva postala tretmanima vašeg dermatologa.  Krema Hydreane BB savršeno ispunjava te zadatke. Posebno je stvorena za najosjetljiviju i nepredvidivu kožu zahvaljujući koncentraciji termalne izvorske vode La Roche-Posay... Ovu revolucionarnu kremu možete pronaći u ljekarnama po cijeni od 97,50 kn.

 | Autor:

HYDREANE osnovna njega kože za univerzalne potrebe svake vrste osjetljive kože. Svaki dan, ova osnovna hidratantna njega kože unosi u osjetljivu kožu termalnu izvorsku vodu La Roche-Posay koja je vlaži, umiruje i čini mekom. U liniji proizvoda Hydreane, osim nove BB kreme, na raspolaganju je hidratantna njega za osjetljivu kožu bez parabena HYDREANE RICH i HYDREANE LEGERE.

Photo: None

Komentari 0