Beauty

Pronašli smo pristupačnu, a dostojnu zamjenu za popularno Diorovo ulje za usne

  • Usne su osjetljiv dio našeg lica, podložan vanjskim utjecajima poput vjetra, sunca ili hladnoće
  • Kako bismo očuvali njihovu mekoću i ljepotu, okrećemo se praktičnim rješenjima koje nudi beauty industrija, a jedan od najučinkovitijih proizvoda na tržištu za to su ulja za usne
  • Ovi proizvodi pružaju hidrataciju, njegu i dodatni sjaj, čineći usne mekima, zdravijima i ljepšima

Dior Lip Oil je viralno ulje za usne koje nema koja beauty entuzijastica nije spominjala u recentnom periodu. Radi se o jednom od najtraženijih proizvoda sezone koji dolazi u čak 11 nijansi te usnama podaruje prirodan i zdrav izgled. 

 | Autor: Foto: Dior

Spoj njegujućih sastojaka koji usne istovremeno čine lijepima i zdravima, dovoljno su dobri razlozi da ovaj proizvod poželiš u svojoj kolekciji, ali kao što si vjerojatno pretpostavila, cijena mu nije mala uzmemo li u obzir da je riječ o prozirnom ulju koje nije niti šminka, a niti preparativni proizvod. Po cijeni od 46,99 eura dobiti ćeš vrlo dobar dodatak ružu koji će svemu podariti završni, pomalo stakleni sjaj, a tijekom dnevnog make-upa, možeš ga nositi samostalno.  | Autor: Foto: Douglas, Dior Addict Lip Oil

Ipak, ovaj viralni proizvod dobio je i svoju pristupačnu varijantu, a riječ je o NYX Fat Oil Lip Drip ulju za usne. Princip je isti kao i kod Diorove verzije - naglasak je na prirodnom i sjajnom izgledu usana. Nyxovo ulje također sadrži njegujuća svojstva, a baš kao i „originalna“ bočica, usnama pruža potrebnu hidrataciju do 12 sati. NYX Fat Oil Lip Drip dolazi u 8 nijansi, a sadrži ulje borovnice i kisele močvarne kugle. Cijena ovog proizvoda je svega 9 eura što je znatna razlika kada je usporedimo s Diorovom cijenom.

 | Autor: Foto: Nyx, Nyx Fat Oil Lip Drip (9 eura)

Stoga, ako je vjerovati beauty insiderima, NYX ulje za usne ni po čemu ne zaostaje za Diorovim uljem, pa želiš li probati ovaj proizvod, predlažemo da se odlučiš za povoljniju varijantnu koja će polučiti slične, ako ne i identične rezultate kao i ona skuplja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alana Hosn (@alanahosn)

Photo: Dior

Komentari 0