Beauty

Pronašle smo najmirisnije kreme za ruke do 50 kuna - u najslađim pakiranjima!

  • Hladni dani i krema za ruke dolaze u paru i volimo ih imati pri ruci dok smo u pokretu
  • Ipak, ne volimo one koje se teško upijaju i nakon kojih koža staje masna
  • Zato smo pronašle primjerke lagane teksture, opojnih mirisa, preslatkih pakiranja i sve to unutar budžeta - sve za mekane i njegovane ruke tijekom zime

Tijekom hladnih je dana našoj koži potrebno puno više njege nego inače, a posebno su pritom naglašene ruke. Bez obzira nosiš li rukavice ili ne,  ispucana i suha koža uopće nije rijetkost pa bi veću pozornost posvećujemo hranjivim kremama.

Ipak, one koje se teško upijaju nisu nam najdraže, osobito kad ih na ruke namjeravamo nanositi puno češće i to dok smo u pokretu. Zato su nam lagane i brzoupijajuće teksture puno draže, ali jednako tako zahtijevamo da našu kože štite od hladnoće i vjetra.

Takve kreme, i to u prigodnom, malom pakiranju, zato su nam posebno drage. Stanu u torbice svih veličina i uvijek ih možemo imati sa sobom. Ako si i ti jedna od nas koje bez kreme za ruke ne možemo dugo, znaš koliko je velična važna. A tijekom izlaska i njega ruku tako nam je dostupna u svakom trenutku!

Zavirile smo tako u trgovine i pronašle primjerke savršene veličine i preslatkog pakiranja, a pritom hranjive i njegujuće, ali i najmirisnije - od cvjetnih nota, preko umirujućeg badema i kakao maslaca, okrepljujućih voćnih mirisa ili pak osvježavajućeg kaktusa ili čajevca.

Možda vas zanima Na sniženju smo pronašle jogurt za tijelo s mirisom Božića i - oduševio nas je! Rubrika Beauty Beauty

Osim toga, odlučile smo ostati i unutar budžeta pa ćeš pronaći najbolje primjerke krema za ruke do - 50 kuna. Donosimo ti nekoliko izbora nježnih i opuštajućih mirisa uz koje će ti zima biti puno toplija.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: S lijeva na desno: The Body Shop - Love & Plums Hand Cream (44,25 kn), Notino - Flower Care Lilac (14 kn), DM - Krema za ruke – badem & kakao (44,90 kn)

A ako ti je pak draže razmišljati kako na svoju kožu nanosiš cool i osvježavajuće mirise poput zelenog čaja, krastavca ili pak kaktusa, pronašle smo nešto i za tebe.   | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: L'Occitane - Gel krema za ruke Citronovac Kaktus ( 50,61 kn), The Body Shop - Special Edition Cool Cucumber Hand Cream ( 33,00 kn), Douglas - Vivian Gray Green Tea Hand Cream (14,90 kn)

 

Photo: Shutterstock

Komentari 0