Beauty

Kultni kozmetički proizvod sada dolazi u sasvim novom izdanju. Doznale smo sve o tome

  • Bio-Oil gel za suhu kožu koristila sam punih tjedan dana, evo mojih dojmova
  • Koža mi je najviše suha na laktovima, rukama, licu, ali i usnama zbog čega sam isprobavala razne proizvode od kojih nisam imala pomaka 
  • Napokon sam pronašla proizvod koji mi je u potpunosti pomogao i planiram ga koristiti i u budućnosti

Stotine milijuna ljudi diljem svijeta muči problem suhe kože, a ja sam jedna od njih. Godinama se već mučim s tim problemom i nikako ne pronalazim rješenje. Naime, koža mi je užasno suha na područjima laktova, ruku, ali i lica. Najgore stanje mi je zapravo baš na području laktova za koje nikako da pronađem djelotvorno rješenje.

 | Autor: miss7 miss7

Možda vas zanima Bio-Oil ulje stiglo u Hrvatsku Rubrika Beauty Beauty

Pokušavala sam to riješiti na  brojne načine kao što su: razna mlijeka i losioni za tijelo, kreme za suhu i isušenu kožu te razna ulja, ali ništa od toga mi nije pomoglo. Tada sam rekla sama sebi da ovome nekako moram stati na kraj i odlučila sam dati šansu jednom sasvim drugom proizvodu - Bio-Oil gelu.

 | Autor: miss7 miss7

Sigurno si kao i ja tražila rješenje u raznim losionima i uljima ali važno je znati kako ti proizvodi sadrže oko 70 posto vode koja u dodiru s kožom isparava. Drugim riječima, takvi proizvodi ne pružaju koži potrebnu hidrataciju. Bio-Oil gel za suhu kožu sadrži samo tri posto vode, dok ostatak čini ulje čime proizvod postaje 100 posto aktivan. Bio-Oil gel namijenjen za suhu kožu koristila sam punih tjedan dana i nosila sam ga apsolutno svugdje sa sobom. Dostupan je u dm drogerijama, a pakiranje od 50 mililitara iznosi 60,00 kuna. Odmah mi se svidjelo što je pakiranje tako praktično - maleno je pa stane u svaku torbicu ili džep. 

Možda vas zanima Jesenski hit je koža! Složili smo super kombinacije s jaknom, suknjom i hlačama Rubrika Moda Moda

Ovaj je gel namijenjen za sva područja gdje je koža suha pa sam ga nanosila na sva svoja "kritična" područja - laktove, ruke, lice ali i na usne. Svakog sam dana dva do tri puta nanijela Bio-Oil gel na ta područja i zaista sam se iznenadila brzim učinkom. Prve rezultate primijetila sam već na kraju prvog dana - koža je bila puno mekanija. Budući da nisam ljubiteljica masnih tragova na rukama, ovaj gel me osvojio time što se osuši nakon minutu do dvije, a područje koje namažeš ostaje mekano i nema masnih tragova. 

 | Autor: miss7 miss7

Iskreno, već dugo nisam bila ovako zadovoljna nekim proizvodom. U tjedan dana korištenja moja koža je zaista pokazala rezultate. Imam prijateljice koje se također bore s problemom suhe kože, iako ne toliko koliko ja, ali i njima je bila potrebna pomoć. Odmah sam im preporučila ovaj gel i dala im da probaju moj kako bi se uvjerile u kvalitetu. 

Možda vas zanima Ana Gruica potvrdila: Bio-Oil ulje ublažava nastanak strija Rubrika Life&style Life&style

U tih tjedan dana isprobavanja, iz dana u dan primijetila sam znatne promjene na svojoj koži. U jedno sam sigurna, a to je da ovaj gel neću prestati koristiti jer napokon sam pronašla nešto što odgovara mojoj koži i obnavlja je. Laktovi su mi napokon omekšali, usnice nisu više ispucane do krvi, a koža na rukama također je glatka. Ako se i ti mučiš sa suhom kožom, preporučujem ti da isprobaš ovaj gel - sigurno će ti pomoći. 

Prijavi se i prva testiraj novi Bio-Oil gel za suhu kožu!

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: Magdalena Radić
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • martete141

    nikad nisam učio da ću ga vratiti sve dok nisam vidio komentar na internetu o dr.agbazara i kontaktirao sam ga, nakon što sam slijedio sve upute koje mi je dao dr. Agbazara, moj suprug se vratio molivši za oproštaj u ... prikaži još!