Beauty 23. listopada 2014.

Bio-Oil ulje stiglo u Hrvatsku

Bio-Oil je jedan od najtraženijih proizvoda koji poboljšavaju izgled kože s vidljivim ožiljcima, strijama i neujednačenim tenom. Koriste ga zvijezde poput Kim Kardashian i Mel B. Proizvod je od nedavno dostupan u ljekarnama.

Potraga za proizvodom koji može poboljšati izgled kože s ožiljcima, strijama i neujednačenom bojom tena je završena. U Hrvatskoj je od nedavno dostupno najtraženije ulje za spomenute izazove kože, Bio-Oil.

Ovo je ulje koje klinički dokazano poboljšava izgled kože. Također može prevenirati nastajanje strija kod trudnica, tijekom rasta ili naglog povećanja tjelesne težine, a s obzirom da nadomješta prirodnu vlažnost kože preporučuje se i kao preparat koji će spriječiti dehidraciju kože i njeno preuranjeno starenje.

 | Autor:

„Bio-Oil je na tržištu prisutan već dvadesetak godina i od tada je proizvod broj jedan kada je riječ o poboljšavanju izgleda kože na kojoj su sitni nedostaci poput strija, ožiljaka i nejednakosti tena. Dosad je ovaj proizvod osvojio više od 130 nagrada na području njege kože koje su dodijelili stručnjaci i sami korisnici. U Hrvatskoj se od nedavno može nabaviti u ljekarnama i vjerujemo da će mnogima pomoći da poboljšaju izgled svoje kože“, izjavila je farmaceutkinja i brend menadžerica za Bio-Oil, Vanja Plačko Dodig.

Na predstavljanju u ugodnom okruženju zagrebačkog Surya centra za prirodnu terapiju novi proizvod su odmah isprobale i voditeljica Anja Alavanja.

 | Autor:

„Žensko tijelo u trudnoći prolazi kroz brojne promjene, pa je tako bilo i kod mene. Zadržavanje lijepe kože mi je tijekom i nakon trudnoće bio jedan od važnijih ciljeva pa mi je veliko zadovoljstvo što među prvima u Hrvatskoj mogu isprobati Bio-Oil. Žene bi se svaki dan trebale lijepo osjećati u vlastitoj koži jer na taj način sva njihova ljepota najviše dolazi do izražaja. Uz zdravu prehranu i redovito vježbanje, prirodni, inovativni i klinički dokazani proizvodi su pri tome i na mojoj listi prioriteta“, izjavila je Anja Alavanja.

Bio-Oil ulje je nastalo u Južnoafričkoj Republici, a na tržištu je prisutno od 1987. godine. Jedinstvenim ga čini revolucionaran sastojak PurCellin OilTM koji omogućuje brzo upijanje u dublje slojeve kože i nakon kojega na koži ne ostaju masni tragovi. Ulje je kombinacija prirodnih ulja lavande, nevena, ružmarina i kamilice koji su bogati vitaminima A&E. Jedinstvena formula Bio-Oila pomaže u poboljšanju strukture kože, a ujedno i usporava preuranjeno starenje kože.

 | Autor:

Ulje su otkrile i brojne svjetske zvijezde koje ga svakodnevno koriste. Među njima je jedan od trenutačno najtraženijih svjetskih modela, Robyn Lawley, poznata starleta Kim Kardashian, koja je ulje koristila tijekom i nakon trudnoće te pjevačica Mel B koja je posvjedočila da su joj se strije povukle nakon redovitog korištenja ulja Bio-Oil. cijena ulja je 89.90 kn.

Komentari 0