Beauty

Prirodna spužvica od ovčje vune u potpunosti me oduševila, a evo i zašto

  • Zbog bolnih mitesera na mom licu isprobala sam razne proizvode za čišćenje lica, ali i razne uređaje, no nisu mi pomogli
  • No, nakon pilinga s ovom spužvicom - moje lice bilo je izrazito mekano
  • S ovom spužvicom uspješno sam skinula masku s lica pošto je rađena na prirodnoj bazi

Imam mješovit tip kože, ali i bolne mitesere koji se nalaze na nekim dijelovima lica kao što su nos, brada i čelo. Zbog toga sam isprobala bezbroj raznih proizvoda od kremi pa do aparata za čišćenje lica, ali bez nekog rezultata. Zato sam odlučila isprobati ovu Wooling spužvicu od prirodne ovčje vune i oduševila sam se! Posebno me privukla spužvica u obliku srca. Lice mi je nakon pilinga s ovom spužvicom - bilo izrazito mekano. 

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva

 

Možda vas zanima Testirala sam novi MAC ruž - saznaj kako mi se svidio Rubrika Beauty Beauty

Način korištenja je vrlo jednostavan. Namočila sam spužvicu toplom vodom te na nju nanijela sredstvo za čišćenje lica od Avona pošto taj proizvod nema štetnih proizvoda i odličan je za moju kožu. Osim sredstva za čišćenje lica s ovom spužvicom odlučila sam skinuti i masku sa lica obzirom da je maska napravljena na prirodnoj bazi. Piling sam radila tri minute, a zatim isprala lice mlakom vodom te posušila ručnikom. Moja koža je u potpunosti bila regenerirana - na dodir mekana i glatka. 

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva

Način održavanja spužvice je vrlo jednostavan: poslije korištenja potrebno ju je dobro isprati vrućom vodom te je iscijediti i ostaviti da se suši na zraku. Uz ispravno korištenje rok proizvoda je do 4 godine. Istina, ne možemo garantirati vijek trajanja, ali sigurni smo da će ti u potpunosti osvježiti lice i razrijediti pojavu mitesera na koži. Nakon korištenja ove Wooling spužvice shvatila sam jednu stvar - korištenje prirodnih proizvoda je izvrstan i učinkovit način za zdravo uklanjanje nečistoća s našeg lica. 

 

Photo: Privatna arhiva

Komentari 0