Beauty

Prirodna alternativa botoksu

Revolucionarna krema hrvatske tvrtke Ulola sadrži visokokvalitetne sastojke koji popunjavaju bore i sprječavaju njihov prerani nastanak. Prirodni sastojci i eterična ulja u kremi pokazuju prve rezultate već nakon četiri tjedna korištenja.

Jučer, 11. prosinca, je u E-Rejuvenation centru predstavljena najnovija linija brenda Ulola – Facelift. Kolekciju čine dnevna, noćna te krema za područje oko očiju koje zahvaljujući vrijednim sastojcima djeluju poput botoksa. Svoju učinkovitost zahvaljuju Amelioxu, ali i hladno prešanim biljnim uljima avokada, ploda divlje ruže i makadamije te eteričnim uljima geranija, naranče i limuna. Sinergijski, ovi sastojci djeluju učinkovito na njegu i hidrataciju kože lica i vrata.

 | Autor:

"Ono što ovu liniju krema čini drugačijom od drugih je upravo aktivna komponenta Amelioxa koji je prirodna alternativa botoksu. Ova linija Ulola proizvoda namijenjena je zaglađivanju postojećih i sprječavanju nastanka novih bora", izjavila je Dubravka Gabrić, članica stručnog tima za formuliranje proizvoda.

 | Autor:

Na prezentaciji je predstavljen i novi izgled ostalih i svima dobro poznatih Ulolinih proizvoda koji sadrže isključivo sastojke prirodnog porijekla, biljne konzervanse te nisu testirani na životinjama. Novu liniju krema za lice moguće je kupiti u Kozmo, Bipa i DM drogerijama po cijeni od 134 kn za dnevnu, 138 kn za noćnu te 121 kn za kremu za njegu područja oko očiju.

Photo: None

Komentari 0