Beauty

Pripremi se, možda baš ti postaneš zvijezda i odeš u Hollywood!

Ponosna si vlasnica ogledala koje sa jedne strane jako približava, a sa druge strane jako, jako približava? Imaš lakove za nokte u svim bojama između ultraljubičaste i infracrvene? Prije nego što izađeš van u ludi provod šminkaš sebe pa frendice, točno tim redosljedom. Ne možeš zamisliti dan bez pudera, rumenila, maskare i sjajila? Otkrij tajnu svoje vanzemaljske ljepote i lansiraj se!

Najveća mreža YouTube kanala u regiji i ove godine priprema najveći talent show u regiji. Što točno rade i traže, razgovarali smo sa voditeljem projekta, Matejem Lončarićem.

 | Autor: JoomBoos JoomBoos

Što je to JoomBoos?
 
JoomBoos je regionalni kanal koji okuplja uglavnom mlade i uspješne youtubere. Ima više od 255.000 pretplatnika. Projekt je ove godine proglašen najinovativnijim medijskim projektom na svijetu. Nagrada je JoomBoos-u uručena na prestižnoj dodjeli nagrada INMA Global Media Awards u New Yorku.

Koja je tajna uspjeha JoomBoos-a?
 
Najveći uspjeh JoomBoos-a nisu samo velike brojke gledanosti i pretplatnika nego i povezanost sa svojom publikom. Videosnimke na JoomBoos-u postižu rekordne reakcije publike u samo nekoliko sati nakon objave.

 

Što je Videostar natjecanje?
 
Najveći online talent show u cijeloj regiji u kojem tražimo nove zvijezde online zajednice. Najboljima nudimo pravi posao, odlične uvjete i zaradu.

Kakav talent tražimo putem Videostara?
 
Kažu da je put do uspjeha biti svoj. Smatram da je bolji put do uspjeha imati jasno zacrtan cilj koji želite ostvariti. Naravno, to je i teže. Godinu dana od velikog finala prvog hrvatskog YouTube talent showa Videostara, Matija, Filip i Glorija postali su najutjecajniji likovi hrvatske YouTube scene. Svaki je imao svoju priču i svoj cilj. Matija, svima poznatiji kao Lay Z, prvu je  kameru kupio od džeparca kojeg je zaradio od povremenoga konobarenja dok je bio srednjoškolac, a sad se može pohvaliti s čak dva jaka YouTube kanala. Pratitelje je ostavio bez daha svojim ludim vratolomijama.
Nakon finala Videostar-a i uz pomoć Joomboosa narastao je za 100.000 subova što za laike znači - više od prosječnog broja gledatelja zabavnih emisija na nacionalnim televizijama. Njegov cilj bio je dokazati svojim "starcima" da se može živjeti od hobija, da se na internetu može zaraditi i poštena plaća i da je s 19 godina istovremeno moguće studirati. Njegov cilj je i dalje jasno zacrtan - imati milijuntog pretplatnika na svojem kanalu.
Kada bih morao otkriti fantastičnu formulu kako pobijediti i doći do trona najvećeg YouTube talent showa u sebi bi definitivno sadržavala rečenicu - jasno zamislite svoj cilj! 

 | Autor: JoomBoos JoomBoos

Kako se prijaviti?
Prijave počinju od ponedjeljka 02.10. i traju do 22.10.  Sve što trebaš je snimiti video u trajanju između jedne i tri minute, postaviti ga na svoj YouTube kanal, otići na videostar.joomboos.hr i ispuniti prijavnicu. Sve ostalo je na žiriju!

Tko je u žiriju?
 | Autor: arhiva arhiva
Najveći stručnjak hrvatskog beauty svijeta, Sanja Agić, pod budnim okom će pratiti naše natjecatelje. "Ono što će me oduševiti je osobnost. Natjecatelji moraju biti svoji", poručila je Sanja. Uz Sanju, žiri čine Mario Petreković, Igor Barberić i Igor Bela.

Što dobiva pobjednik?

Ove godine pripremili smo odlične nagrade. Pobjednika ili pobjednicu šaljemo u Hollywood u filmske studije, tu je i ugovor s mrežom JoomBoos, vrhunska oprema za snimanje, a upravo će netko od vas snimati videa za miss7.

A tko su voditelji?

Sve je spremno za drugu sezonu. Fantastični voditeljski duo Davor Gerbus (20) i Petra Dimić (17) će nekoga od vas, zajedno s našom vjernom publikom lansirati u zvijezde. Vrijeme je da ostvariš svoj san!

 | Autor: JoomBoos JoomBoos

Još malo truda, zabave, volje, JoomBoos je tu da od male priče napravi baš veliku stvar! Sretno!!!

Photo: JoomBoos

Komentari 0