Beauty

Printer za ruž? Novi izum YSL-a stvara nijanse ruževa po mjeri u nekoliko sekundi, ali stigle su i prve kritike

  • Luksuzni beauty brendovi postaju sve inovativniji
  • Novi gadget brenda YSL Beauty, printer za ruž, izazvao je različite reakcije
  • Yves Saint Laurent Rouge Sur Mesure u svojem imenu već tvrdi da stvara „ruž po mjeri“

Yves Saint Laurent Rouge Sur Mesure najavljen je kao “nova era ljepote” u kojoj je ljepota krojena po mjeri očekivanja, boje kože i outfita svakog pojedinca.

Prema opisu na službenoj YSL Beauty stranici, ovaj printer za ruž, koji se prodaje po cijeni od 300 dolara jamči tisuće nijansi pigmentiranih ruževa za usne baršunaste teksture. Koncept je prilično jednostavan: postoje četiri grupe boja, a svaka ima po tri spremnika za boje.

Kad se boje ubace u printer, zatim treba otvoriti aplikaciju gdje se uređaj preko Bluetootha povezuje i korisniku daje tri opcije boja. Boja se može odabrati tako da se izabere iz tih opcija i virtualno isproba ili da se učita fotografija iz albuma kamere i izabere se točno željena nijansa, primjerice nijansa ruža koji je nosila neka zvijezda na crvenom tepihu.

Treća opcija je korištenje YSL Beauty algoritma za pronalazak nijanse ruža koja najbolje odgovara tvojem outfitu. Nakon što izabereš koju boju želiš, stroj tada izbaci pigment u odvojivu posudicu, a malom četkicom boja se može promiješati i nanijeti na usne.

Recenzije ovog inovativnog izuma preplavile su društvene mreže, a posebno TikTok.

@meredithduxbury

Did someone say lipstick printer….? 😳😱

♬ original sound - Meredith Duxbury

Između ostalih i beauty TikTokerica Meredith Duxbury na svojem je profilu objavila recenziju ovog inovativnog beauty alata. Meredith u videu prolazi kroz sve korake stvaranje boje po mjeri, a na kraju pokaže i da kad više ne želite koristiti tu nijansu, s odvojive palete jednostavno obrišete ostatak proizvoda.

Brojni korisnici TikToka našli su se zbunjenima, prvenstveno zbog imena. „Printer za ruž? Ja sam mislila da će doslovno isprintati cijeli novi ruž.“, dok je druga osoba mislila kako je to „printer kojim se ruževi mogu preimenovati.“ 

Iako ju Meredith u videu nije spomenula, ostali korisnici ubrzo su otkrili visoku cijenu ovog proizvoda te svoje nezadovoljstvo izrazili u komentarima. „Dakle to je samo skuplji i luksuzniji način miješanja boja na ruci?“ i „Stvarno samo miješa boje za 300 dolara?“

Iako je YSL Rouge Sur Mesure sigurno veliki iskorak za beauty industriju, mnogi su zaključili kako nije vrijedan iznosa koji za njega treba izdvojiti, budući da na ruci vrlo jednostavno možeš pomiješati boje i dobiti željenu nijansu.

Drugi pak blagonaklono gledaju na ovaj novi proizvod i sviđa im se ideja malog stroja za miješanje boja povezanog s aplikacijom.

Možda vas zanima Ovako ćemo nositi ruž 2022.: ombré usne na novi način Rubrika Beauty Beauty
 
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0