Beauty 23. svibnja 2014.

Prijavite se na Make up radionicu sa Silvom Stojanović

Tomislav Miletić/Pixsell.

Portal Budi.IN i make up škola Ministry of beauty nude vam jedinstvenu priliku da sudjelujete u radionici šminkanja koja će se održati 7. i 8. lipnja u prostorijama škole Ministry of beauty, Varšavska 14 u Zagrebu.

Ako vas zanimaju trikovi profesionalnih vizažista i ideje kako se našminkati ovog ljeta pridružite nam se na Make up radionici sa Silvom Stojanović koja će vas naučiti kako kreirati 4 looka koja su vam nužna kako biste zablistali ovog ljeta.

Kako se prijaviti?

 • U periodu od 22. svibnja do 5. lipnja potrebno je poslati mail na adresu silva@ministryofbeauty.at s naznakom 'Make up radionica sa Silvom Stojanović' te napisati koje radionice želite pohađati
 • Na mail ćete dobiti potvrdu rezervacije s podacima o uplati.
 • Radionice je potrebno platiti do 5. lipnja, inače se vaša rezervacija poništava.

O Make up radionici sa Silvom Stojanović

 • Radionica će se održavati 7. i 8. lipnja u prostorijama škole Ministry of beauty, Varšavska 14, Zagreb, a po potrebi će se osigurati i dodatni termini radionica
 • Raspored radionica je:
  subota 7. lipnja
  10 - 14h Party at the beach
  16 - 20h Gradski dnevni look

  nedjelja 08.06.
  10 - 14h Večernji look
  16 -18h Coffee at the beach
 • Cijena svake pojedine radionice je 450 kuna, a dvaju radionica 900 kn. Cijena paketa za sve 4 radionice je 1500 kn.
 • Polaznice dobivaju certifikat o završenoj radionici.

O lookovima s radionice

 • Party at the beach (subota 7. lipnja, 10 - 14 h)

 | Autor: Žarko Bašić/PIXSELL, PR Žarko Bašić/PIXSELL, PR

Razigrani, svjež, bojom okupan look. Ovaj atraktivan popodnevno-večernji look, privlači jednostavnošću i osebujnošću u isto vrijeme. Naučite kreirati dramatičan večernji make up od početka do kraja, vještinu nanošenja tuša i kako tenu dati ljetni sjaj. Ovaj J.Lo 'glow look' neizostavno će vam dobro doći ako ste 'summer party beach girl'.

 • Gradski dnevni look (subota 7. lipnja, 16 - 20h)

 | Autor: Žarko Bašić/PIXSELL, PR Žarko Bašić/PIXSELL, PR

Sofisticirani lagani ljetni svakodnevni look kojeg jednako dobro nose kako mlade djevojke tako i zrele žene, bilo brinete, plavuše ili crnke. Naučite kako kožu pripremiti za make up prilagođen vrućim ljetnim danima. Naglasak je na kreiranju savršene podloge za make up u gradskim ljetnim okolnostima.

 • Večernji look (nedjelja 8. lipnja, 10 - 14h)

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell

Elegantan večernji look čija igra boje ističe preplanuli ten. Ljeto je doba godine kad unosimo boje na lice i pravo je vrijeme da naučite uspješno sjenčati oči bojama koje ste možda izbjegavali i odmaknete se od uobičajenog stila na koji ste navikli. Boje na licu mladu kožu čine sjajnijom i još privlačnijom, zreliju kožu osvježavaju i pomlađuju. 

 • Coffee at the beach (nedjelja 8. lipnja, 18 - 20h)

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell

Nosiv brončani look za jutarnju šetnju prije plaže, popodnevni kolač poslije ručka ili boravak na samoj plaži. Bronzer kao omiljeni proizvod ljeti, naglašava preplanutost ili vješto glumi preplanuli ten ako niste pristalica sunčanja lica. Naučite kako ga pravilno nanositi, na koje sve načine se služiti njime i koje teksture birati. 

O Silvi Stojanović

 | Autor: Silva Stojanović, make up and hair artist, educirana je na Fleurimon Ecole de Maquillage Professionnel Paris, u području make upa od 2002. godine, s višegodišnjom praksom u modnom make upu i komercionalno/markentiškoj industriji, u Hrvatskoj i u Beču.

Od brojnih projekta istakla bi video spot  Robbie Williams - "Lovelight"  te reklamu s glumicom Zhang Ziyi, proslavljenom u filmu "Tigar i zmaj".

Dugogodišnji je suradnik i edukator dr.Hauschka dekorativne kozmetike. Tu započinje rad one-on-one s klijenticama te svoje djelovanje širi interaktivnim radionicama, indivindualnim edukacijama i corporate image consultingom. Piše kolumne najprije za Sheportal.net, a potom za Zdravu kravu.hr i Budi.in. Snimila je video prilog u 4 nastavka "Mala škola šminkanja".

2009.godine osnovala je s Borisom Čavlinom Make up školu u Zagrebu "MINISTRY OF BEAUTY" gdje nastavlja s edukativnim pristupom približavajući make up ženama svih profila i potreba. Velika strast joj je kazališni make up .

Komentari 0