Beauty

Prijavi se za testiranje Mixa Ceramide Protect kreme za jačanje zaštitne barijere kože!

  • miss7 i missMAMA poklanjaju ti novu Mixa Ceramide Protect kremu koju ćeš imati priliku testirati i ocijeniti. 
  • Mixa Ceramide Protect krema je ojačana s 10% glicerina, skvalanom i ceramidima te je stvorena za vrlo suhu kožu beba, djece i odraslih. 
  • Već gotovo 100 godina brend Mixa je stručnjak za osjetljivu kožu.

Da je briga o zaštitnoj barijeri kože ključ zdrave kože već znamo, no manje je poznato što je zapravo ta oku nevidljiva, ali iznimno važna barijera. Zaštitna barijera kože predstavlja vanjski sloj kože te se sastoji od stanica povezanih lipidima koje djeluju kao zaštitni štit. Zdrava zaštitna barijera kože sprječava gubitak vode iz kože te ulazak štetnih mikroorganizama i drugih nečistoća u organizam, a može se oštetiti korištenjem agresivnih proizvoda, izlaganjem UV zračenju i nedostatkom hidracije organizma, posebno kod osoba s osjetljivom ili već suhom kožom. 

Ceramidi su vrsta lipida ili masnoća koji igraju ključnu ulogu u održavanju integriteta zaštitne barijere kože. Prirodno su prisutni u koži gdje djeluju kao "cement" koji povezuje stanice epiderme. Upravo su ceramidi jedan od tri aktivna sastojka Mixa Ceramide Protect kreme za jačanje zaštitne barijere kože. Mixa Ceramide Protect krema je ojačana s 10% glicerina, skvalanom i ceramidima te je stvorena za vrlo suhu kožu beba, djece i odraslih. 

 | Autor:

Dokazana učinkovitost na 100% osjetljivoj koži

Dok je uloga ceramida u Mixa Ceramide Protect kremi jačanje zaštitne barijere kože i sprječavanje gubitka vlage, hidracijski glicerin privlači vodu iz okoline i zadržava ju u koži, a skvalan ublažava osjećaj zategnutosti i nelagode. Nova Mixa krema sadrži visoke koncentracije aktivnih tvari koje će osigurati zaštitu od teške suhoće, temperaturnih promjena i nečistoća, a istovremeno je nježna i pogodna za njegu najosjetljivije kože i kože beba od 3. mjeseca. Krema je bez mirisa i hipoalergena, a proizvedena je od 98% prirodnih sastojaka te je pakiranje u kojem se nalazi biorazgradivo. Ako jedva čekaš probati novu Mixa Ceramide Protect kremu, imamo odlično vijest! 

Kako se prijaviti za testiranje kreme?

U suradnji s brendom Mixa odlučili smo nagraditi naše čitateljice novom Mixa Ceramide Protect kremom! Tvoj zadatak je prijaviti se za testiranje kreme na način da klikneš OVDJE i ispuniš obrazac za prijavu, nakon čega čitateljicama s najkreativnijim odgovorom na kućnu adresu šaljemo Mixa Ceramide Protect kremu koju će imati priliku testirati, a potom i ocijeniti.

Nakon razdoblja testiranja, svima koji osvoje kremu redakcija miss7 će na e-mail ili broj mobitela poslati kratki anketni upitnik u kojem će moći podijeliti s nama svoje dojmove i ocijeniti koliko su zadovoljni Mixa Ceramide Protect kremom.

 

Fill out my online form.

 

Photo: None

Komentari 0