Beauty

Postaje li Zara skincare brend? Predstavili su proizvode sa zaštitnim faktorom

Zara je zasigurno jedan od najpopularnijih modnih brendova na svijetu, a čini se da im je cilj proširiti se i na beauty industriju. Započeli su svoju priču u svijetu ljepote kroz parfeme, naročito kroz ponudu kopija poznatih parfema po prihvatljivim cijenama, a zatim su se proširili na makeup asortiman te posljednje, njegu kose. Ipak, Zara se ni tu nije zaustavila i sada su ponudili proizvode koji su stvoreni za ljeto jer u sebi imaju SPF tj. zaštitu od sunčevih zraka. Pametan potez. 

Možda vas zanima Još jedan Zara dupe! Savršen je za one koji vole Jean Paul Gaultier La Belle parfem s notama kruške Rubrika Beauty Beauty

Zara je predstavila četiri proizvoda s SPF-om. Prvi je Tinted Veil - hidratantna tint krema sa zaštitnim faktorom 50+ koja dolazi u četiri različite nijanse (Light, Light medium, Medium, Tan). Krema je stvorena za ljeto i tople dane kada želimo izjednačiti ten, ali ne želimo na licu nositi puder. Zara hidratantna krema u sebi sadrži hijaluronsku kiselinu zahvaljujući kojoj koža ostaje hidratizirana i njegovana. Cijena Zara SPF kreme je 12,95 eura.

Foto: Zara, Tinted Veil (Light) | Autor: Zara Zara Foto: Zara, Tinted Veil (Light) Foto: Zara, Tinted Veil (Light Medimu) | Autor: Zara Zara Foto: Zara, Tinted Veil (Light Medimu) Foto: Zara, Tinted Veil (Medimu) | Autor: Zara Zara Foto: Zara, Tinted Veil (Medimu) Foto: Zara, Tinted Veil (Tan) | Autor: Zara Zara Foto: Zara, Tinted Veil (Tan)

Uz hidratantnu kremu, Zara je predstavila i balzam za usne sa zaštitnim faktorom. Kao i krema, ovaj proizvod se Lip Veil, ali sadrži zaštitni faktor 30+. Zara sjajilo sa zaštitnim faktorom dolazi u 3 boje: Cherry (crvenkasta), Apricot (narančasta) i Marshmallow (ružičasta). Zara Lip Veil osim što štiti usne od sunca i čini ih sjajnima u sebi također sadrži hijaluronsku kiselinu za nahranjene i hidratizirane usne, a proizvodi su cvjetnog i voćnog mirisa. Cijena Zara sjajila za usne sa zaštitnim faktorom je 8,95 eura.

Foto: Zara Lip Veil (Cherry) | Autor: Zara Zara Foto: Zara Lip Veil (Cherry) Foto: Zara Lip Veil (Cherry) | Autor: Zara Zara Foto: Zara Lip Veil (Cherry) Foto: Zara Lip Veil (Appricot) | Autor: Zara Zara Foto: Zara Lip Veil (Appricot) Foto: Zara Lip Veil (Appricot) | Autor: Zara Zara Foto: Zara Lip Veil (Appricot)

Foto: Zara Lip Veil (Marshmallow) | Autor: Zara Zara Foto: Zara Lip Veil (Marshmallow) Foto: Zara Lip Veil (Marshmallow) | Autor: Zara Zara Foto: Zara Lip Veil (Marshmallow)

Uz proizvode koji u isto vrijeme licu i usnama daju boju, Zara je predstavila još dva proizvoda. Sun Kissed Veil je poprilično zanimljiv jer se radi o kapima za postupno samotamnjenje. S obzirom na to da smo veliki zagovornici čuvanja kože od štetnih UV zraka, naročito lica, ovo je proizvod koji dodajemo u svoju košaricu. Cijena kapi je 12,95 eura.

Foto: Zara, Sun - kissed Veil | Autor: Zara Zara Foto: Zara, Sun - kissed Veil

Posljednji, ali ne i najmanje vrijedan prozvodi od je hidratantni serum sa zaštitnim faktorom 30 +. Dew Veil u sebi sadrži hijaluronsku kiselinu i vitamin C, a predlaže se da se koristi u jutarnjoj rutini za sjajnu, njegovanu i zaštićenu kožu lica tijekom ljetnih dana. Ovaj Zara proizvod u sebi nema boju već djeluje kao hidratantni serum uz zaštitni faktor. Njegova cijena je 12,95 eura i može se kupiti na Zara web shopu.

Foto: Zara, Dew Veil, hidratantni serum | Autor: Zara Zara Foto: Zara, Dew Veil, hidratantni serum

Photo: Instagram / @maralafontan

Komentari 0