Beauty

Poklanjamo Avène kozmetiku - moćni duo koji ćeš poželjeti u svojoj kozmetičkoj torbici

  • Svaka žena voli izgledati njegovano i u svojoj kozmetičkoj torbici imati proizvode koji će joj osigurati svjež, hidratiziran i u konačnici mladolik izgled
  • miss7 osluškuje želje svojih čitateljica i zato smo u suradnji s Avèneom odlučili razveseliti pet čitateljica genijalnim poklon paketom
  • Sve što trebaš napraviti je odgovoriti na kratko pitanje, a one s najkreativnijim odgovorom nagrađujemo!

Redovita i odgovarajuća beauty rutina oduvijek je bila glavni preduvjet za lijep ten i mladolik izgled, no posljednjih godina primijećujemo kako sve više žena prednost ispred dekorativne kozmetike daje preparativnoj kozmetici. To je potpuno razumljivo, jer ni najbolji puder na tržištu ne može učiniti čuda ukoliko je tvoja koža dehidrirana, perutava i beživotna.

Zato uvijek iznova napominjemo važnost hidratacije kože, kako iznutra, tako i izvana. Ne moraš imati hrpu preparata, jer sigurno si dosad već naučila da je kvaliteta važnija od kvantitete. Beauty rutina trebala bi se bazirati na kvalitetnoj i dermatološki ispitanoj hidratantnoj kremi za lice koja će hidratizirati žednu kožu, pružiti joj hranjive sastojke, zagladiti sitne linije i pripremit kožu za make up. Beauty stručnjaci će na ovu listu dodati i kvalitetnu noćnu masku, kao i kremu za područje oko očiju, no postoje proizvodi koji uspješno utjelovljuju sve spomenute ''uloge'' i koje će ti uštedjeti novac.

Avène Hydrance Aqua-gel krema 

Avène Hydrance Aqua-gel krema zasigurno je jedan od tih ''čudotvornih'' proizvoda koji bi svaka žena trebala imati pri ruci. Ova sveobuhvatna, višestruko primjenjiva, hidrirajuća njega nadahnuta azijskom beauty rutinom, formulirana je u Japanu i izrađena u Francuskoj, a razlog zašto je žene diljem svijeta obožavaju je njezina široka primjena - može se koristiti kao dnevna njega, noćna maska i njega područja oko očiju. Tajna ove kreme krije se u njezinoj iznimno osvježavajućoj gel teksturi koja koži daje mekoću, podatnost i blistavost.  

 | Autor: AVÈNE AVÈNE

Ovaj cjeloviti, ALL-IN-ONE proizvod prilagođava se svim potrebama i svim životnim ciklusima kože zahvaljujući višestrukim svojstvima i mogućnostima primjene. Hidrira, umiruje i detoksicira kožu, a sve zahvaljujući patentiranom Cohederm™ kompleksu koji pruža intenzivnu hidraciju, Avène termalnoj izvorskoj vodi koja ima dokazano umirujuće i antiiritacijsko djelovanje, te kombinaciji snažnog antioksidansa pre-tokoferila i aktivnog sastojka dekstran sulfata koja pomaže u zaštiti od oksidativnog stresa.

Avène termalna izvorska voda 

Ukoliko ti u toku dana zatreba dodatna doza hidratacije ili jednostavno osvježenje, najbolja prijateljica u toj situaciji je Avène termalna izvorska voda koja pruža trenutno olakšanje od vrućine i osjećaja neugode. Avène termalna izvorska voda dar je prirode i izvor olakšanja za osjetljivu kožu. Očuvana u svom prirodnom obliku, od izvora do kože, Avène termalna izvorska voda umiruje i poboljšava stanje svih tipova kože, čak i one najosjetljivije.

 | Autor: AVÈNE AVÈNE

Ima tri dokazana djelovanja: umirujuće, antiiritacijsko i omekšavajuće - može se koristiti za umirivanje svrbeža, iritacija i crvenila kože, pomaže kod opekotina od sunca i kože nadražene osipom, osvježava kožu, umiruje kožu nakon brijanja, pomaže u ublažavanju pelenskog osipa kod dojenčadi, umiruje kožu nakon uklanjanja šminke i pomaže fiksirati šminku.

Osvoji Avène poklon paket!

Ukoliko još uvijek nisi isprobala ovaj moćni duo, nudimo ti priliku da to učiniš. Kao što smo obećali na samom početku, pet čitateljica darujemo poklon paketom koji sadrži upravo ova dva proizvoda. Avène Hydrance Aqua-gel krema i Avène termalna izvorska voda mogu biti tvoji ukoliko klikneš OVDJE i odgovoriš na kratko pitanje. Nagrađujemo pet najkreativnijih odgovora, a vremena imaš do 18. travnja u ponoć.
Sretno!

Pravila nagradnog natječaja

Nagradni natječaj je završio. Pobjednice su:

Nikolina Jambrešić
Sanela Šimunović 
Melani Sigler Zekanović
Matea Okadar
Martina Čordaš

Photo: AVÈNE

Komentari 0