Beauty 18. lipnja 2012.

Plavuše nose ružičaste ruževe

Guliver Image/Getty Images.

Mnoge žene vole ružičaste ruževe, ali plavušama ipak stoji najbolje! Bez obzira radi li se o nježnim pastelnim nijansama ili jarkim bojama, ružičasti ruž je osvojio poznate dame, ali i crveni tepih.

Ovog vikenda je na glamuroznom eventu na Beverly Hillsu ružičasti ruž bio zvijezda vikenda. Glumica Mena Suvari i voditeljica Cate Deeley su se odlučile za različit pristup ružičastom ružu, ali obje su izgledale poprilično dobro.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images, PR Guliver Image/Getty Images, PR

Mena je odabrala hladnu nijansu pastelne ružičaste koja joj kao "hladnoj" plavuši odlično pristaje. Mat tekstura ruža izgleda savršeno u kombinaciji s besprijekornim tenom i umjetnim trepavicama, te kosom prebačenom preko oka.

Cat se pak odlučila za toplu boju fuksije koja je identična boji njene haljine. Hidratantna tekstura i minimalan make up koji uključuje maskaru i iscrtane obrve su idealni za ljetni poslovni look kada je crveni ruž jednostavno pretežak.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images, PR Guliver Image/Getty Images, PR

Ove dvije dame su dokaz kako ista boja ruža može imati više lica te kako dobro pogođena nijansa može u potpunosti transformirati lice.

Komentari 0