Beauty 24. svibnja 2012.

Plavuša ili brineta?

Guliver Image/Getty Images.

Može li sličan make up pristajati i plavušama i brinetama? Cheryl Cole i Cameron Diaz su dokaz da može!

Cameron Diaz i Cheryl Cole su se susrele na londonskom crvenom tepihu na premijeri filma Što očekivati kad očekujete i privukle pažnju sličnom odjevnom kombinacijom, ali i make upom koji kao da je proizišao iz kista istog vizažista. Cameron je nosila bež kombinezon bez naramenica koji ističe njenu preplanulu put, dok je Cheryl nosila maksi haljinu u bijeloj i bež boji.

Njihov make up je dokaz kako iste boje mogu pristajati i brinetama i plavušama ukoliko se držite nekih osnovnih pravila o nanošenju make upa. Cameron je tako imala glamurozan, ali i dalje prirodan make up. Oči su istaknute sedefastim smeđim sjenilom i linijom tušem, obrve su prirodne, baš kao i obrazi te usne na kojima je samo sjajilo.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

S druge strane, Cheryl je nosila nešto teži make up koji joj kao brineti odlično pristaje. Identična nijansa sjenila nanešena je tako da se kreira smokey look koji je zaokružen s mnogo crne olovke na unutarnjem i vanjskom rubu kapka. Decentno rumenilo i sjajilo pustili su oči u prvi plan.

Iako se ne može poreći da obje dive izgledaju senzacionalno, vidi se manjkav trud oko frizure. Vjetar i varljivo londonsko vrijeme su razbarušili Cameronin bob, dok je Cherylin konjski rep iz istog razloga izgledao neuredno i gotovo kao frizura koju biste nosili za vrijeme vježbanja ili kod kuće.

Komentari 0