Beauty

Planiraš odrezati šiške? Ove su apsolutni hit sezone!

Svaka nova sezona donosi i neke promjene, bilo da je riječ o odjevnim komadima, make upu ili frizuri koja je vrlo efektan način za osvježavanje izgleda

U potrazi za savršenom promjenom frizure naletjeli smo na chic trend koji se najviše istaknuo među trendsetericama. Riječ je o tzv. 'curtain' šiškama inspiriranim sedamdesetim godinama prošloga stoljeća. 'Curtain' ili, u doslovnom prijevodu, zastor šiške spojene su razdjeljkom na sredini, lagano se spuštaju duž lica i tako svojim izgledom donose efekt zastora.

Ove šiške odlično pristaju na svakoj dužini kose i idealna su promjena za jesen koja se može vrlo jednostavno napraviti. Osim što će ti lijepo zaokružiti lice, možeš ih odrezati bez prevelikog straha od lošeg rezultata. Naime, za razliku od onih klasičnih, 'curtain' šiške pristaju svima, a najbolje će se uklopiti na duguljasto lice. 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Možda vas zanima 6 odličnih ideja za frizure sa šiškama Rubrika Beauty Beauty

Ako je tvoje lice ima četvrtasti oblik, ove šiške najbolje će izgledati u kraćoj dužini. S druge strane, ako imaš okruglasto lice, za tebe su svakako duže šiške koje ća ga dodatno malo izdužiti. 'It' šiške sezone proslavila je popularna francuska glumica Brigitte Bardot, a posljednjih godina u modu ih vraćaju i slavne djevojke poput Alexe Chung i Sienne Miller. 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Osim celebrity dama, ovaj trend profurale su i brojne modne blogerice i tako popularizirale ovaj povratnički trend na društvenim mrežama. Pregledavanjem njihovih profila neće ti nedostajati inspiracije za ovaj look i, vjeruj nam, odmah ćeš poželjeti posjetiti frizera. 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0