Beauty

Muškarci govore: koji naši beauty-trikovi ih najviše pale?

Zanimalo nas je koji beauty-trikovi najbolje djeluju na muškarce – i koji (ih) uopće ne pale

Neke žene troše jako puno novca i vremena na kozmetičke preparate i šminku – a sve kako bi 24 sata izgledale besprijekorno lijepo. I mi se slažemo da je lijepo vidjeti dotjeranu i lijepo našminkanu ženu – međutim, što o tome doista misle muškarci? Je li u slučaju šminkanja „manje više“ ili ih pale tek određene šminkom istaknuta stvari – otkrili su nam u razgovoru. 

Hrvoje, 27: ne volim kad žene stavljaju previše sjajila na obraze. Ne samo bronzer, nego i ono, kako se to zove – highlighter. To uvijek izgleda kao da ih stalno obasjava sunce.

Tihomir, 33: žarko crveni ruž za usne svaku ženu odmah pretvori u vamp - ženu iz snova! Ali, ni u kom slučaju ne treba previše tamno šminkati oči! Tada izgleda nekako jeftino.

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Josip, 30: valovita frizura! To izgleda jaaako seksi! Kad kosa na ženi nije ravno zaglađena, nego je valovita, malo razbarušena – odmah me to razoruža. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Sando, 23: meni je najljepše kad žena uopće nije našminkana. Bojim se tuša na očima. To mi izgleda zastrašujuće. Općenito: ima previše žena koje se prejako šminkaju. Molim vas, cure, prestanite s time! Puno bolje izgledate kad ste prirodne - bez šminke! 

Jan, 19: moja djevojka stalno se maže sa svjetlucavim losionom za tijelo. Kad odjene ljetnu haljinicu pa joj noge lijepo sjaje – to mi je totalno seksi! 

Robert, 26: raspuštena kosa! Ne volim pletenice ili punđe ili bilo koju varijantu „sputane“ kose. To se sviđa jedino ženama. Muškarci vole raspuštenu kosu, da vam pada po licu i leprša na vjetru. 

 

Zoran, 25: super mi izgledaju cure s kratkom kosom! Duga kosa brzo dosadi.

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Ervin, 21: bijeli zubi! A nikako ne volim ružičasti ruž za usne. I sjajilo za usne. 

Lovro, 26: volim kad žena fino miriše, kad si stavi kap finog parfema na vrat. Znam, jer moja djevojka to radi. To je mjesto, kad je tamo pomirišem, koje me jako pali! 

Filip, 31: prirodnost! Naravno, nemam ništa protiv kad se žena našminka. Ali ne volim kad ima previše šminke. 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0